Hogyan működik a Live Video Szabadulószoba?

A szabadulószobák legújabb verziója, az online videós játékon keresztül lehetőséget ad arra, hogy az élő szabadulószobás élményt átélhessétek anélkül, hogy kimozdulnátok otthonról. A Live Video Szabadulószoba a szabadulás határtalan élményét hozza el nektek! Csatlakozzatok ti is, tegyétek magatokat próbára otthonról és jussatok ki! A játéktérben csak játékmesterünk tarzózkodik majd aki a szemetek és fületek lesz a küldetés megoldása során. Egy online chat szobához hasonlóan csatlakozhattok a lefoglalt játékhoz, ahol egymást is látjátok és halljátok majd, de főként a szobát egy gopro kamerán keresztül melyet játékvezetőnkre erősítettünk. Adjatok neki instrukciókat és irányítsátok őt a szobában a helyes megoldások felé. Egymással együttműködve oldhatjátok majd meg a változatos feladatokat amelyeket szabadulószobáink nyújtanak. Készüljetek a felejthetetlen és váratlan kalandra ezúttal otthonról!

ONLINE SZABADULÓSZOBA

A Live Video Szabadulószobának köszöhetően a kijutós játékok határtalan élményét már otthonról is átélhetitek!

VALÓDI KÖRNYEZET

Izgalmas élő kalandban vehettek részt együtt, melynek során a játékmestert irányítjátok a szobában, fizikai élettérben. Ugyanaz a játékmenet mint a megszokott játékok esetén, azaz 60 percetek van arra hogy megoldjátok a feladatokat.

BÁRHOL IS LEGYETEK

Innentől a távolság nem tényező. Legyetek részesei egy váratlan és izgalmas kalandnak közösen a világ bármely pontjáról. A játékmestert irányítva járhatjátok körbe a szobát és utasíthatjátok, hogy mit csináljon. Online leltárban mindent alaposan szemügyre vehettek, amit a játékmester a szobákban talál.

A LIVE VIDEO ESCAPE ROOM ÉLŐ SZABADULÓSZOBA ÉLMÉNY OTTHONRÓL

Az élő video szabadulószoba segítségül hívva a ma elérhető legkorszerűbb kommunikációs technikákat kaluzol el titeket a szabadulószobák világába, hogy egy ilyen nehéz helyzetben, mint a jelenlegi se kelljen nélkülöznötök kedvenc időtöltéseteket. Otthonról, biztonságos környezetben játsszhattok a Locked Room legjobb szabadulószobáiban, a legjobb barátaiddal közösen. Az élmény garantált, csak úgy mint a valóságban, a profi környezet itt is adott lesz úgy mint a változatos feladatok és a nem várt fordulatok végigkísérik majd a játékotokat. Mire van szükségetek? - Egy laptopra, vagy egy tabletre, de akár okostelefonon is játszhattok. - Internet kapcsolatra. - Ingyenesen letölthető ZOOM programra. Vége tehát a várakozásnak, ha te is imádod a szabaduló szobákat, ha te is unod a banánt már otthon, akkor nincs más dolgod csak szedd össze a bandát, foglalj időpontot a Foglaj Most gombra kattintva, jelentkezzetek be, és indulhat is a közös online kaland! Fokozatosan alakítjuk át a legjobb játékainkat, hogy online kompatibilisek legyenek, legelőször a közönségkedvenceket tettük elérhetővé.