Ajándékozz felejthetetlen élményt szeretteidnek Karácsonyra!

Limitát kiadású Locked Room Ajándékutalványok kaphatóak Akciósan!

 2020 jan. 8 21:37:19

Limitált kiadású Ajándékutalványok és Ajándék Boxok a Locked Room és az AROOM összes játékába, összesen 11 szobába érvényesek. Játékaink mind magas minőségű és valósághű, kiválóan értékelt szabadulószobák. 

Azonnal hozzá szeretnél jutni egy remek ajándékhoz, melyet már csak át kell adnod szerettednek? Ajándékozz élményt és meglepetést egyszerre! A szabadulós játék ajándékutalvány remek ajándékötlet és meglepetés bárki számára. Jártál már nálunk és tetszett? Nem jártál, de szívesen ajándékoznál egy remek élményt barátaidnak, szeretteidnek? A Locked Room nemtől és kortól függetlenül nyújt felejthetetlen élményt és jó kikapcsolódást így remek ajándék ötlet is a szabadulós játék ajándékutalvány!

A lenti mezők kitöltése és a sikeres online vásárlás után rendszerünk azonnal kiállítja az érvényes kóddal rendelkező utalványt, így az ajándékutalványhoz azonnal hozzájuthatsz, nem kell visszaigazolásra várnod. A rendelés után rögtön érvényes. Az utalványon szereplő egyedi azonosító kóddal az Ajándékozott tetszőlegesen választhat Játékot, Dátumot és Időpontot, ezt előre eldönteni nem kell. 

Az ajándékutalványok 14.000 Ft, 16.500 Ft és 19.000 Ft-os összegben vásárolhatóak.  Felhasználási időtartamuk a kiállítástól számított 6 hónap. 

Karácsonyi Akció! A 16.500 Ft-os ajándékutalványok most csak 14.000 Ft-ba, a 19.000 Ft-os utalványok 16.500 Ft ba kerülnek

Hogyan vásárolhatok? 

Vásárolhatsz itt, azonnal online vagy személyesen a Locked Room-ban (1061 Székely Mihály u 4) vagy az AROOM-ban (1061 Király u 14) nyitvarartási időben. 

Az online vásárlás esetén két opció közül lehet választani. A leggyorsabb, ha a PDF utalványt választod, ezt csak ki kell nyomtatni otthon, a vásárlást követő pár másodpercen belül automatikusan meg is érkezik e-mail címedre.

Idén lehetőség van egy tárgyat öltött, egyedi Ajándék Box vásárlására is az online vásárlási folyamatban, melyet postán küldünk ki a fizetést követően. A dobozka egy színes karton ajándékutalványt tartalmaz valamint egy kulcsot. A kulcsot az ajándékozott a játékra hozza majd magával és ezzel ki tud nyitni a helyszínen egy ajándék tárolót ahonnan további meglepetést választhat. Ebben az esetben is tartozik majd egy PDF a vásárláshoz melyet e-mailben is elküldünk. 

Megveszem most! 

A kedvezményes ajándékutalványok 2019.12.25-től használhatóak fel.

footer