Gift certificates

Explore Purchase

Ajándékutalványok és Ajándék boxok


Ajándékutalványok és Ajándék Boxok a Locked Room és az AROOM összes játékába, összesen 11 szobába érvényesek. Játékaink mind magas minőségű és valósághű, kiválóan értékelt szabadulószobák

Azonnal hozzá szeretnél jutni egy remek ajándékhoz, melyet már csak át kell adnod szerettednek? Ajándékozz élményt és meglepetést egyszerre! A szabadulós játék ajándékutalvány remek ajándékötlet és meglepetés bárki számára. Jártál már nálunk és tetszett? Nem jártál, de szívesen ajándékoznál egy remek élményt barátaidnak, szeretteidnek? A Locked Room nemtől és kortól függetlenül nyújt felejthetetlen élményt és jó kikapcsolódást így remek ajándék ötlet is a szabadulós játék ajándékutalvány!

A lenti mezők kitöltése és a sikeres online vásárlás után rendszerünk azonnal kiállítja az érvényes kóddal rendelkező utalványt, így az ajándékutalványhoz azonnal hozzájuthatsz, nem kell visszaigazolásra várnod. A rendelés után rögtön érvényes. Az utalványon szereplő egyedi azonosító kóddal az Ajándékozott tetszőlegesen választhat Játékot, Dátumot és Időpontot, ezt előre eldönteni nem kell. 

Update: Az ajándékutalványok 15.000 és 19.000 Ft-os összegben vásárolhatóak.  Felhasználási időtartamuk a kiállítástól számított 6 hónap. 

Hogyan vásárolhatok? 

Vásárolhatsz itt, azonnal online vagy személyesen a Locked Room-ban (1061 Székely Mihály u 4) vagy az AROOM-ban (1061 Király u 14) nyitvarartási időben. 

A leggyorsabb, ha a PDF utalványt választod, ezt csak ki kell nyomtatni otthon, a vásárlást követő pár másodpercen belül automatikusan meg is érkezik e-mail címedre.

Idén lehetőség van egy tárgyat öltött, egyedi Ajándék Box vásárlására is, ez azonban csak a helyszínek megvásárolható (1061 Budapest, Székely Mihály u 4, illetve Király u 14)  nyitva tartási időben. A dobozka egy színes karton ajándékutalványt tartalmaz valamint egy kulcsot. A kulcsot az ajándékozott a játékra hozza majd magával és ezzel ki tud nyitni a helyszínen egy ajándék tárolót ahonnan további meglepetést választhat. 

Az ajándékutalvány az értékének megfelelő létszámú csapatra érvényes. 

Vásárlás

Vásárlási adatok megadása

Számlázási adatok

Szállítási adatok

We believe that an escape game experience is way more memorable than any tangible gift.

A locked room-ról


Step into the world of puzzles and enigmas, where in order to escape from the room you need to use every piece of your brain and work as a team! Get ready for an adrenaline-filled experience like no other.
It is time to be amazed!

footer