Miért éppen Locked Room ajándékutalvány?


Azonnal hozzá szeretnél jutni egy remek ajándékhoz, melyet már csak át kell adnod szerettednek? Ajándékozz élményt szeretteidnek! Két perc az egész! A szabadulós játék ajándékutalvány remek ajándékötlet és meglepetés bárki számára. Jártál már nálunk és tetszett? Nem jártál, de szívesen ajándékoznál egy remek élményt barátaidnak, szeretteidnek? Ezzel az ajándékkel nem nyúlhatsz mellé! Bevált, működik, imádják az emberek, nemtől és kortól függetlenül nyújt felejthetetlen élményt és jó kikapcsolódást ez az időtöltés, így remek ajándék ötlet is a szabadulós játék ajándékutalvány!

A lentimezők kitöltése és a sikeres online vásárlás után rendszerünk azonnal kiállítja az érvényes kóddal rendelkező utalványt, így az ajándékutalványhoz azonnal hozzájuthatsz, nem kell visszaigazolásra várnod. A rendelés után rögtön érvényes. Igény esetén az utalványok személyesen is átvehetőek a helyszínen, készpénzes fizetési móddal! A kuponon szereplő egyedi azonosítóval online foglalási rendszerünkben kiválasztható és lefoglalható a tetszőleges időpont. A számlát az utalványról elektronikus vásárlás esetén e-mailben küldjük.

Az ajándékutalványok 14.000 Ft, 16.500 Ft és 19.000 Ft-os összegben vásárolhatóak.  Felhasználási időtartamuk a kiállítástól számított 6 hónap.

Vásárlás

Vásárlási adatok megadása

 

Számlázási adatok

We believe that an escape game experience is way more memorable than any tangible gift.

A locked room-ról


Merülj el a talányok és rejtélyek kalandos világában, ahol sikered kulcsa a kreativitás, a szoros csapatmunka és a jó megfigyelőképesség lehet. Készülj fel egy soha nem tapasztalt, adrenalinnal teli küldetésre!

footer