Változások az Egyet fizet Kettőt kap akcióban

Figyelem! Az akciót megtartjuk, de a felhasználási feltételek változnak. Az akció 2020 augusztus 1-től csak hétfő és csütörtök között él, vagyis ha ebben az időszakban játszotok akkor jár csak az ingyen második játéklehetőség amit szintén hétfő és csütörtök között lehet beváltani.

 2020 szept. 28 21:19:45

Az újranyitási Egyet fizet Kettőt kap Akció a töretlen sikerre való tekintettel tovább tartott mint terveztük. Nagyon köszönjük Nektek a rengeteg foglalást, a nagyon sok pozitív visszajelzést és a Kiváló értékeléseket! Köszönjük szépen, hogy velünk vagytok, hogy nálunk játszotok! Az akciót teljesen nem szüntetjük most meg, augusztustól viszont kis változást fogunk bevezetni a felhasználást illetően.

MIT JELENT EZ? Az augusztus 1- től újonnan érkező foglalásokra az Egyet fizet Kettőt kap ajánlat csak hétfőtől csütörtökig él, ezen időszakban biztosítjuk a második játékot ingyen és hétfő és csütörtök között lehet majd felhasználni. Vagyis péntek, szombat és vasárnap nem él az akció, ha ekkor játszotok, akkor nem érvényes az egyet fizet kettőt kap deal. A hétfő és csütörtök közötti játékok után kapott ingyenes játéklehetőséget is hétfő és csütörtök között tudjátok felhasználni.

Minden Július 31-ig beérkező előfoglalásra ez nem vonatkozik, a már meglévő foglalások esetén is természetesen a korábbiak szerint él a kedvezmény!

Foglalj most a www.locked.hu-n!

Az ajánlat a Deadland és Project Heisenberg szobákra nem érvényes! 

Továbbra is várunk titeket szeretettel, Budapest szívében, a szabadulás következő szintjén!

footer