Szerencsés hatos az év harmadik hónapjában

A hat fős csapatok most igazán jól járnak

 2024. febr. 13. 13:45:32

Elérkezett a várva várt tavasz, ami nem csupán a jó idő beköszöntét jelenti, hanem a kivirulás és az önfeledt jókedv jöttét is. Ugyanakkor tudjuk milyen még a március: szeszélyes és kiszámíthatatlan. Nem úgy, mint a Locked Room vagy az Aroom. Így aztán, ha az időjárás nem kedvez a kirándulásnak vagy a túrázásnak, gyertek Budapest legjobbra értékelt szabadulószobájába és élvezzétek szabadidőtök minden percét.

Amennyiben még csak keveset szabadultatok, de szívesen néztek szembe némi kihívással, a Motel szobánk tökéletes választás a számotokra. A Locked Room helyszínünkön található szoba ötvözi a klasszikus és az új generációs szabadulós játékok jellemzőit. Miközben egy izgalmakban teli nyomozás főszereplőivé váltok, nemcsak különféle lakatot kinyitásával kell ügyködnötök, hanem a Motel számítógépes rendszerét is fel kell törnötök. Ha viszont már tapasztalt szabadulók vagytok, akkor az Aroom helyszínünkön található Metró megálló ahol nektek is meg kell állnotok. A játék során igazán profi bombaszakértőkké kell váljatok, annak érdekében, hogy egész Budapestet megmentsétek egy katasztrofális bombatámatástól. Gyertek hétfő és csütörtök között és játsszátok le a Motel vagy a Metró szobánkat most 20% kedvezménnyel egész márciusban. Az akció igénybevételéhez foglaláskor használjátok a MARCH20 promóciós kódot és legyetek részei egy felejthetetlen kalandnak.

A tavasz első hónapja ezen kívül most a hat fős csapatoknak is kedvez! Amennyiben hétfő és csütörtökközött hatan jöttök játszani, a hatodik fő után fizetendő árat mi álljuk. Használjátok a TEAM6 kedvezménykódot, gyertek hatan és fizessetek csak öt fő részére!

Az akciók más ajánlattal nem összevonhatók, valamint csak és kizárólag hétfő és csütörtök közötti intervallumban vehetők igénybe!

Foglalás most