Szabadulószobák Éjszakája

2019.10.25-én pénteken kerül megrendezésre az méltán népszerű program, melynek keretébnen nálunk is kedvezményesen játszhattok!

 2020 jan. 8 21:38:00

Szabaduló Szobák Éjszakája éves rendezvénysorozat melynek keretében kedvezményes belépőkkel készülnek a résztvevő helyszínek és várják az érdeklődő közönség foglalásait. A Locked Room is mindenkit arra bátorít, hogy hódoljon szenvedélyének és ha lehet egy nap alatt minél több szabadulószobát járjon végig. Ebben támogatjuk mi is a játékosokat. A Locked Room legújabb szabadulós játékában, a Seven Hill-ben várjuk szeretettel az érdeklődőket 10.25-én FÉL ÁRON lehet játszani. Minden más játékunk pedig 10% kedvezménnyel játszható egész hétvégén. Így mi kitoltuk az esemény felhasználhatóságát egész hétvégére. A Seven Hill egész hétvégi fél áras játék igénybevételéhez hozzátok magatokkal vagy mutassátok be a Szabadulószobák Éjszakája Kupont, a 10% kedvezmény igénybevlételéhez pedig használjátok a SZABADULOSZOBAK10 kuponkódot a foglalásnál. 

UPDATE: A nagy érdeklődésre való tekintettel a Seven Hill nem csak 25-én, hanem egész hétvégén (2019.10.25-27) fél áron foglalható. A foglaláshoz megerősítéséhezt előleg fizetése szükséges, a bemutatott kupon alapján írjuk majd jóvá a kedvezményt a helyszínen. 

Kellemes szórakozást kívánunk! 

footer