Szabadulószoba Ajándékutalvány Akció

Lepd meg szeretteidet igazi élményajándékkal. Szabadulószoba ajándékutalványaink karácsonyi akciónk keretében kedvezményesen megvásárolhatóak!

 2024. febr. 13. 13:46:43

Lepd meg szeretteidet igazi élményajándékkal. Szabadulószoba ajándékutalványaink karácsonyi akciónk keretében kedvezményesen megvásárolhatóak! 

Kedveezményes szabadulószoba ajándékutalvány akciónk December 1-től elindult! Csekkold le különleges, limitált darabszámú utalványainkat és vedd meg csupán néhány kattintással. Szabadulós játék ajándékutalványvásárlás ITT! 

3 féle fantasztikus karácsonyi ajándékutalvány design közül tudsz választani. Az utalványokat rendszerünk azonnal küldi nyomtatható formában emailen keresztül. 

Ne halogasd a vásárlást! Rendeld meg ajándékutalványainkat, melyek valamennyi Locked Room és AROOM szabadulószobába érvényesek és 12 hónapig felhasználhatóak. 

A kedvezményes árú utalványvásárlás mellett lehetőség van akciós ajándékdoboz rendelésére is, mely most 3000 Ft helyett csak 1990 Ft-ba kerül. Így a fantasztikus játékélmény mellett egy fizikai ajándékot is át tudsz adni szeretteidnek. A limitált kiadású ajándékbox tartalmaz egy ajándékkátyát és egy kis kulcsot. A kulccsal az ajándékozott a játék alkalmával egy extra meglepetést is ki tud nyitni a helyszínen és választhat a kinyíló ládában található ajándékok közül. A kis meglepetés egy ördöglakat ami a fejtörés mellett egy kis emléke is lehet a közösen eltöltött szórakoztató élménynek. 

Ajándékdoboz átvételére lehetőség van személyesen, a szabadulószobáinkban az AROOM-ban és a Locked Room-ban, valamint lehetőség van házhozszállításra és Foxpost csomagautomatákba történő kézbesítésre. 

Ajándékutalvány és ajándékbox vásárlás egyszerűen, ITT

Vidd haza az élményt! 

Szabadulószoba az otthonotokban? Lehetséges!


Képzeljétek csak el, havasak az utcák és a család már befejezte a forró bejglit, de érzitek, hogy valami még hiányzik. Kimozdulnátok, de a hidegben nem lehet semmit sem csinálni? Gyertek el játszani hozzánk! Garantáltan emlékezetesek lesznek az ünnepek egy izgalmas szabadulással, aminek minden perce egyre jobban kovácsolja össze a családot és forgatja meg az agytekervényeket. Jól hangzik, ugye?

Ez még nem minden! Ha beüt a karácsonyi menüs kaja kóma és inkább a kanapén rázódnátok össze a rokonokkal és barátokkal, a szabadulószoba megy el hozzátok vadonat új társasjátékunk, a Múzeumrablás segítségével, ami most a premierre való tekintettel 5000 forint helyett 3490 forintért vásárolható meg. A fizetés után pár perccel meg is érkezik emailben egy nyomtatható verzió, ami kimagasló részletgazdagságával és az eszméletlen game flow élménnyel fog mosolyt csalni az arcokra.

Ha nem is vagytok nagy szabadulók a családdal, akkor is egy remek kiegészítő ajándék lesz ez a különleges társasjáték!

Az árak szöknek felfele, de nem nálunk!

Ajándékozzatok ajándékutalványt 10% kedvezménnyel, amit már házhozszállítással is kérhettek, de a FOXPOST automatákban is át tudjátok venni. A szokásos helyszíni átvétel is lehetséges, de ha díszdoboz nélkül kéritek az utalványt, az már pár perccel a vásárlás után a markotokban lehet emailen keresztül. 3 csodás karácsonyi design kérhető ezekre és ha ezt nem találnád még elégnek, vásároljatok hozzá ajándékdobozt 3000 forint helyett csupán 1990 forintért!

A Museum Robbery az AROOM saját fejlesztésű otthon játszható szabadulós kalandjátéka, mely 2022 decemberben debütált.
A játék azzal a céllal készült, hogy ne kelljen nélkülözzétek a szabadulószobáink nyújtotta játékélményt akkor sem, ha éppen otthon vagytok, családi, baráti körben.
A társasjáték remek program lehet egy hűvös téli estén, vagy, ha csak lazítanátok kicsit a két ünnep között a nagy forgatagban.
A Museum Robbery lesz a vendégségek elengedhetetlen kelléke, amellett, hogy egy remek ajándékötlet bárki számára!
Ha már játszottál szabadulószobáinkban, akkor ismered a megszokott AROOM kalandok nyújtotta élményt és minőséget, mely maximálisan jellemző az új, otthon játszható játékunkra is!
A társasjáték 3 fantasztikusan kidolgozott, részletgazdag játéktérből áll. Képzeljétek el, hogy részesei vagytok a kalandnak! Kutassátok át a helyszíneket és figyeljetek minden apró nyomra! A játékterek kiegészítéseként további játékkártyák segítenek az előrejutásban, de egy telefonos applikáció is kapcsolódik az élményhez, ahol a megoldások érintőképernyős felületen táplálhatóak be a grafikus programba, és a 60 percből hátra levő időtöket is itt követhetitek nyomon.
A játék 'print and cut' formában vásárolható meg. A játéktáblákat és a kártyákat nyomtatás után ki kell vágni. A nyomtatás A3 és A4 méretben is lehetséges. A file-okat és az alkalmazás elérhetőségét és az ezek megnyitásához szükséges kódot a vásárlást követően e-mailben azonnal küldjük.
A játékot 1-7 fő játszhatja, a játékidő 60 perc.
Az applikáció böngészőből futtatható, ajánlott tableten vagy telefonon megnyitni, de számítógépről is használhatjátok. A részletes játékszabályt a kinyomtatandó állomány első oldalán találjátok.

Társasjáték vásárlás ITT