Sosem volt még ilyen izgalmas a Valentin-nap!

Fogadjunk a te füledet is rágja már partnered, hogy mégis mivel fogjátok tölteni a szerelem ünnepét!

 2024. febr. 13. 13:47:12

Sosem volt még ilyen izgalmas a Valentin-nap!

Fogadjunk a te füledet is rágja már partnered, hogy mégis mivel fogjátok tölteni a szerelem ünnepét!

Nem csak a Valentin akciónktól lesz különleges a február, hiszen közeledik a szerelmesek napja. Amellett, hogy a párotoknak csokit és virágot ajándékoztok, mi is szerettünk volna kedveskedni egy akcióval, aminek keretén belül 15%-os kedvezmény jár minden szabadulós kalandjátékunkra hétfőtől csütörtökig, egész februárban. Ünnepeljünk együtt, gyertek szabadulni!


5 ok, hogy miért szabaduljatok nálunk Valentin-napon!1) Kommunikáció egy teljesen új, ismeretlen szinten

A házastársak vagy partnerek közötti kommunikáció rendkívül fontos, és könnyen elveszhet a mindennapi élet zűrzavarában. A szabadulásban nem csak a feladatok megoldása a szórakoztató, hanem hogy hogyan fedezitek fel az apró nyomokat! A  játék során minden egyes részletet észre kell venni. Az együttműködés hatalmas élmény és a szabadulás is hatékonyabb fokozott figyelemmel. Ezenkívül a kihívások szórakoztatóak, így nem csak információkat és tapasztalatokat osztotok meg, hanem nagyszerű időtöltési lehetőség is azokkal az emberekkel, akiket a legjobban szerettek.

2) Csapatmunka

Mit jelent egy csapat tagjának lenni? Egy partnerség virágzásához vannak olyan esetek, amikor az egyik félnek kell a vezetőnek lennie, amíg a másik követi. Egy szabadulós helyzetben egy pár csapatként dolgozik a kívánt végeredmény elérése érdekében. Hasonlóan a való élethez, vannak olyan esetek, amikor párként az egyik személy más dolgokban jobb. Bár lehet, hogy könnyen megérti az egyik a trükkös verseket, a partner talán jobban tud találós kérdésekben vagy rejtvényekben segíteni. Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy felfedezzétek, milyen képességekkel és erősségekkel rendelkeztek egyénileg és párként.

3) Türelem próbája

A türelem erény, de bizonyos párkapcsolatokban és házasságokban nem mindig lehetséges vagy könnyű. A szabadulás egy 60 perces játék, ahol kulcsfontosságú a csapatmunka, a kommunikáció és a türelem. Türelemre lesz szükség ahhoz, hogy megszerezzétek a kincset,megtaláljátok a gyilkost vagy éppen terrortámadást hárítsatok el. Milyen nagyszerű és szórakoztató gyakorlási lehetőség ez egy partnerrel!


4) Ketten kellenek a bizalomhoz

Természetesen minden kapcsolatban, párkapcsolatban vagy barátságban rendkívül fontos a bizalom. A szabadulásban jó móka a bizalomra és a türelemre hagyatkozni, ha egy szórakoztató játékot szeretnétek. Egy nagyszerű módja annak, hogy megbízzatok egymásban, főleg ha az erősebb akaratú fél feladja az irányítást és bízik abban, hogy kiszabadulnak! Ha bíztok egymásban szabadulószobában, az nemcsak szórakoztató élmény lesz, hanem erősebbé teszi a kettőtök közti köteléket. A legszebb időket együtt töltitek, főleg ha valami újat és izgalmasat próbáltok ki. A szabadulószoba egy szuper randi helyszín, elengedhetitek magatokat és élvezhettek egy komfortzónán kívüli élményt. Foglaljátok le következő randitokat hozzánk, amelyet egyikőtök sem fog elfelejteni!


5) Mindegy milyen az idő, a hangulat változatlan

Izgatottan figyelitek az időjárás előrejelzést, hogy minden tökéletes legyen a randitok napján, mert kültéri programot terveztek? Nálunk ezzel sem kell törődnötök, hiszen minden szabadulós játékunk fedett téren zajlik.  Eshet az eső, szakadhat a hó, a szabadulás időtől függetlenül zavartalan.