Sorozatgyilkos 3

Belépő szintű játék, kezdő szabadulóknak, vagy kisebb csapatoknak, pároknak

Időpont foglalás

A történet

Az újabb áldozatok már kiszemelve. A gyilkos folyamatosan női holttesteket hagy hátra. Találjátok meg az összefüggést és kapjátok el a gyilkost!

Rejtélyes gyilkosságok. Találjátok meg az összefüggést! Most már biztos, sorozatos gyilkosságokkal állunk szemben. Az elmúlt hetekben 3 fiatal lány holttestét is megtalálták és az elkövetés körülményei mind arról árulkodnak, hogy azonos az elkövető. Segítsetek a rendőrségnek elkapni a gyilkost és megvédeni következő kiszemelt áldozatát.

Próbáljátok megakadályozni a már kitervelt gyilkosságot ami egy beteg elkövető beteg elméjében született meg. A gyilkos kilétét még nem sikerült felfedni aki azonban már több gyilkossággal gyanusítható. A nyomok arra utalnak, hogy egy azonos elkövetőről van szó aki valamit mindig hátrahagy.

A Sorozatgyilkos 3 a legújabb játékunk, 2018.03.22-től játszható. Története nem azonos a Sorozatgyilkos 2-vel. A méltán népszerű Sorozatgyilkos 1 mai elvárásokhoz frissített, gyönyörű játéktér kialakítású pályája. Szuper realisztikus. A feladatok a Sorozatgyilkos 1-hez képest cserélve vagy frissítve lettek. Várjuk a korábbi játékosokat is! 

Csapatodnak 60 perce van a következő gyilkosság megakadályozására. A gyilkos meghatározott jellemzők alapján választ áldozatot magának majd ejti fogjul őt. A feladat az ismertető jegyek gyors feltérképezésében rejlik. Szegődj a gyilkos nyomába, légy aktív  szereplője az izgalmas, adrenalindús szabadulós kalandjátéknak! Oldd meg a feladatokat, kerülj egyre közelebb a megoldáshoz! Találd ki ki a következő lehetséges áldozat és juttasd rács mögé a pszichopata elkövetőt!


A játék mentes minden fajta rémisztgetéstől. A játék egy logikai szabadulós kalandjáték izgalmas  környezetben, nagy alapterületen, lehengerlő dizájnnal. 16 éves kortól ajánlott. Éljétek át a soha nem tapasztalt élményt melyet a díjnyertes Locked Room küldetése nyújt!

Pálya nehézsége

5/10 nehézségű

Időtartam

60 perc

Játékosok száma

2-6 játékos

Helyszín

Locked Room

Nyelv

eng/hun

Árazás

 • 2 játékos esetén
  ~ 7000,-/fő
 • 3 játékos esetén
  ~ 4670,-/fő
 • 4 játékos esetén
  ~ 3500,-/fő
 • 5 játékos esetén
  ~ 2800,-/fő
 • 6 játékos esetén
  ~ 2750,-/fő

Időpont foglalás


Foglalás adatainak megadása

Számlázási adatok megadása