Sorozatgyilkos 3

Rejtélyes gyilkosságok. Találjátok meg az összefüggést!

Időpont foglalás

A történet

Az újabb áldozatok már kiszemelve. A gyilkos folyamatosan női holttesteket hagy hátra. Találjátok meg az összefüggést és kapjátok el a gyilkost!

Próbáljátok megakadályozni a már kitervelt gyilkosságot ami egy beteg elkövető beteg elméjében született meg. A gyilkos kilétét még nem sikerült felfedni aki azonban már több gyilkossággal gyanusítható. A nyomok arra utalnak, hogy egy azonos elkövetőről van szó aki valamit mindig hátrahagy.

A Sorozatgyilkos 3 a legújabb játékunk, 2018.03.22-től játszható. Története nem azonos a Sorozatgyilkos 2-vel. A méltán népszerű Sorozatgyilkos 1 mai elvárásokhoz frissített, gyönyörű játéktér kialakítású pályája. Szuper realisztikus. A feladatok a Sorozatgyilkos 1-hez képest cserélve vagy frissítve lettek. Várjuk a korábbi játékosokat is! 

Csapatodnak 60 perce van a következő gyilkosság megakadályozására. A gyilkos meghatározott jellemzők alapján választ áldozatot magának majd ejti fogjul őt. A feladat az ismertető jegyek gyors feltérképezésében rejlik. Szegődj a gyilkos nyomába, légy aktív  szereplője az izgalmas, adrenalindús szabadulós kalandjátéknak! Oldd meg a feladatokat, kerülj egyre közelebb a megoldáshoz! Találd ki ki a következő lehetséges áldozat és juttasd rács mögé a pszichopata elkövetőt!


A játék mentes minden fajta rémisztgetéstől. A játék egy logikai szabadulós kalandjáték izgalmas  környezetben, nagy alapterületen, lehengerlő dizájnnal. 16 éves kortól ajánlott. Éljétek át a soha nem tapasztalt élményt melyet a díjnyertes Locked Room küldetése nyújt!

Pálya nehézsége

5/10 nehézségű

Időtartam

60 perc

Játékosok száma

2-7 játékos

Helyszín

Locked Room

Nyelv

eng/hun

Árazás

  • 2 fő 14000,-
  • 3 fő 14000,-
  • 4 fő 14000,-
  • 5 fő 14000,-
  • 6 fő 16500,-
  • 7 fő 19000,-

Időpont foglalás


Foglalás adatainak megadása

Számlázási adatok megadása