Sorozatgyilkos 2

Újabb kihívás, magasabb tét! Szuperizgalmas kihívás, tapasztaltabbaknak

Időpont foglalás

A történet

A Sorozatgyilkos 2 a Locked Room díjnyertes Sorozatgyilkos játékának továbbfejlesztett változata. A Sorozatgyilkos játék 2014-es megépülése óta töretlen sikerű, talán az egyik legnépszerűbb játékunk, különlegessége a történet és a játékmenet kombinációjából adódik, valamint a téma hű ábrázolásából. A cél az volt, hogy ebből a méltán elismert pályából, melyet már 6 országban azonos formában megépítettünk, létrehozzunk egy technikai feladatokban és látványában még komolyabb szabaduló szobát.

Az új pálya a Sorozatgyilkos 1 folytatása, feladataiban eltérő, az is játszhatja, aki már játszotta az 1-et, sőt, talán így még inkább teljesebb lesz az élmény.

A Sorozatgyilkos megszökött! Hiába a szigorú óvintézkedések, a magánzárka és a 24 órás megfigyelés, H.W ismét szabadlábon. A korábbi Manchesteri támadásokat követően 3 évvel később most egy Coloradói kis városban folytatódnak a mészárlások. Eddig 3 újabb áldozatról számoltak be és még ki tudja hány ártatlan állampolgár eshet áldozatul. A hatóságok teljességgel tehetetlenek. Az tettest utoljára a helyekben, egy erdőben látták szemtanúk. A rendőrség nyomravezetői díjat ajánl bárkinek aki további hasznos információval tud szolgálni. A gyászoló családok pedig hálásak lennének ha végre újra és örökre rács mögé kerülhetne, vagy életfogytigtartó börtönt, vagy kivégzést követelve.

A játék változatos, gyönyörű látványvilágú, magas minőségű, filmbe illő környezetbe repíti a játékosokat. A feladatok során sok csapatmunkára és megfigyelőképességre lesz szükség.

A játékban nincsenek ijesztő -előugró elemek, a hangulata azonban hűen visszaadja a témát. 16 éven felülieknek ajánlott.

Pálya nehézsége

7/10 nehézségű

Időtartam

60 perc

Játékosok száma

2-6 játékos

Helyszín

Locked Room

Nyelv

eng/hun

Árazás

 • 2 játékos esetén
  ~ 7000,-/fő
 • 3 játékos esetén
  ~ 4670,-/fő
 • 4 játékos esetén
  ~ 3500,-/fő
 • 5 játékos esetén
  ~ 2800,-/fő
 • 6 játékos esetén
  ~ 2750,-/fő

Időpont foglalás


Foglalás adatainak megadása

Számlázási adatok megadása