ONLINE - SOROZATGYILKOS

Újabb kihívás, magasabb tét! Szuperizgalmas kihívás, tapasztaltabbaknak. Már elérhető online!

Időpont foglalás

A történet

Hogy mi is a LIVE VIDEO szabadulószoba?


Egy találkozásmentes program a barátaiddal otthonról a kanapéról, de mégis a valódi és szuper izgalmas szabadulószoba környezetben a számítógépen keresztül. Játékmesterünk ezúttal szerepet cserél veletek és ő megy be a szobába helyettetek és magára zárja az ajtót. A ti segítségeketet veszi igénybe a feladatok megoldásához. Ő lesz a kezetek és a szemetek, de mindent amit ő lát azt ti is látjátok kamerákon keresztül. Dolgozzatok egységként, figyeljetek meg mindent jól és segítsetek neki megoldani a rejtélyt! Hogy mit is? 

A történet: 

A sorozatgyilkos megszökött! Eddig három áldozatról számoltak be és még ki tudja hány ártatlan állampolgár eshet áldozatul. A hatóságok teljességgel tehetetlenek. A tettest utoljára a város meletti erdőben látták szemtanúk. A rendőrség nyomravezetői díjat ajánl bárkinek, aki további hasznos információval tud szolgálni. A gyászoló családok pedig hálásak lennének, ha végre újra rács mögé kerülne. 

A Sorozatgyilkos a Locked Room díjnyertes játéka. A pálya 2014-es megépülése óta töretlen sikerű, talán az egyik legnépszerűbb játékunk, különlegessége a történet és a játékmenet kombinációjából adódik, valamint a téma hű ábrázolásából. A cél az volt, hogy ebből a méltán elismert pályából, melyet már 9 országban hasonló formában megépítettünk, létrehozzunk egy technikai feladatokban és látványában még komolyabb szabaduló szobát.

Miért válasszd? 

A Sorozatgyilkos változatos, gyönyörű látványvilágú, magas minőségű, filmbe illő környezetbe repíti a játékosokat. A feladatok során sok csapatmunkára és megfigyelőképességre lesz szükség.

Mire lesz szükséged? 
- Játékosonként egy laptopra, vagy egy tabletre, de akár okostelefonon is játszhattok
- Internet kapcsolatra
- Ingyenesen letölthető ZOOM programra
- Papírra és ceruzára jegyzeteléshez

A játék ára:
2 játékosnak: 10.990 HUF
3 játékosnak 11.990 HUF
4-6 játékosnak: 12.990 HUF 
7-8 játékosnak 13.990 HUF
Most 20% kedvezménnyel foglalhatod első online játékodat, használd a LIVE20 promókódot a kupon mezőben! 
(A kedvezmény az első live játékotokra és visszavonásig érvényes)
Pénzvisszafizetési garancia:
Az újdonságra való tekintettel ha esetleg valamiért nem tetszene a játék vagy nem ilyesmire számítottatok semmi vész, pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!
Foglalj időpontot most!
Vége tehát a várakozásnak, ha te is imádod a szabaduló szobákat, ha te is unod a banánt már otthon, akkor nincs más dolgod csak szedd össze a bandát, foglalj időpontot ezen az oldalon, a kapott e-mail alapján jelentkezzetek be a lefoglalt időpontban, és indulhat is a közös online kaland! 

Pálya nehézsége

7/10 nehézségű

Időtartam

60 perc

Játékosok száma

2-8 játékos

Helyszín

LIVE VIDEO ESCAPE ROOM

Nyelv

hun/eng

Árazás

 • 2 játékos esetén
  ~ 5500,-/fő
 • 3 játékos esetén
  ~ 4000,-/fő
 • 4 játékos esetén
  ~ 3250,-/fő
 • 5 játékos esetén
  ~ 2600,-/fő
 • 6 játékos esetén
  ~ 2170,-/fő
 • 7 játékos esetén
  ~ 2000,-/fő
 • 8 játékos esetén
  ~ 1750,-/fő
footer