ONLINE - SEVENHILL

ÚJ! Már elérhető legújabb online szobánk. Izgalom magas fokon, haladóknak!

Időpont foglalás

A történet

Hogy mi is a LIVE VIDEO szabadulószoba?


Egy találkozásmentes program a barátaiddal otthonról a kanapéról, de mégis a valódi és szuper izgalmas szabadulószoba környezetben a számítógépen keresztül. Játékmesterünk ezúttal szerepet cserél veletek és ő megy be a szobába helyettetek és magára zárja az ajtót. A ti segítségeketet veszi igénybe a feladatok megoldásához. Ő lesz a kezetek és a szemetek, de mindent amit ő lát azt ti is látjátok kamerákon keresztül. Dolgozzatok egységként, figyeljetek meg mindent jól és segítsetek neki megoldani a rejtélyt! Hogy mit is? 

A történet:

SevenHill - Életre-szóló Játszma!

A békés, nyugott kisvárosára hosszú árnyékot vet a nem rég bezárt Seven Hill elmegyogyintézet épülete. Az emberek csak suttogva merik szobahozni a szörnyű tragédiákat, amit a város vezetése szivesen eltussolt volna.  Több ember kilétéről semmit nem tudnak a hozzátartozoik. Dale Emerson , egy nyugdijazott deketiv újra nyitná a poros aktákat, ám ehhez segitségre lesz szüksége. Az ügy iránt tanusított lelkesedésetek miatt, titeket kért fel, hogy a helyszínen újra szaglásszatok körbe. 

Sikerül fényt deríteni újabb nyomokra és talán válaszokat adni az eltünt áldozátok családjai számára? 

Éld át a Locked Room horror filmbe illő, adrenalinnal fűtött játékát. A SevenHill egy ultra realisztikus kalandjátékunk ahol egy elhagyatott kórházban kell megfejtenetek egy életveszélyes rejtélyt. 16+!

Miért válasszd? 
A motel szabadulós játék egy igazán remek választás! A szoba ötvözi a pörgős játékmenetet és a kiváló, változatos feladatokat. A megfejtés nem nehéz, azonban folyamatosan résen kell lenni. Ajánljuk mindenkinek, aki még nem olyan sokat játszott, de azoknak is kellően változatos élmény lesz akik már nagyon sok szabadulós játékot játszottak. 

Mire lesz szükséged? 
- Játékosonként egy laptopra, vagy egy tabletre, de akár okostelefonon is játszhattok
- Internet kapcsolatra
- Ingyenesen letölthető ZOOM programra
- Papírra és ceruzára jegyzeteléshez

A játék ára:
2 játékosnak: 10.990 HUF
3 játékosnak 11.990 HUF
4-6 játékosnak: 12.990 HUF 
7-8 játékosnak 13.990 HUF
Most 20% kedvezménnyel foglalhatod első online játékodat, használd a LIVE20 promókódot a kupon mezőben! 
(A kedvezmény az első live játékotokra és visszavonásig érvényes)
Pénzvisszafizetési garancia:
Az újdonságra való tekintettel ha esetleg valamiért nem tetszene a játék vagy nem ilyesmire számítottatok semmi vész, pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!
Foglalj időpontot most!
Vége tehát a várakozásnak, ha te is imádod a szabaduló szobákat, ha te is unod a banánt már otthon, akkor nincs más dolgod csak szedd össze a bandát, foglalj időpontot ezen az oldalon, a kapott e-mail alapján jelentkezzetek be a lefoglalt időpontban, és indulhat is a közös online kaland! 

Pálya nehézsége

8/10 nehézségű

Időtartam

60 perc

Játékosok száma

2-8 játékos

Helyszín

LIVE VIDEO ESCAPE ROOM

Nyelv

hun/eng

Árazás

 • 2 játékos esetén
  ~ 5500,-/fő
 • 3 játékos esetén
  ~ 4000,-/fő
 • 4 játékos esetén
  ~ 3250,-/fő
 • 5 játékos esetén
  ~ 2600,-/fő
 • 6 játékos esetén
  ~ 2170,-/fő
 • 7 játékos esetén
  ~ 2000,-/fő
 • 8 játékos esetén
  ~ 1750,-/fő
footer