Októberi Locked Room Hírek

Beköszöntött a hűvösebb idő, itt az október, remek alkalom szabadulószobázásra. Sok-sok kedvezménnyel és fantasztikus játékkínálattal várunk!

 2024. febr. 13. 13:38:09

Sziasztok Szabadulóművészek. 

Teljes erőből ránk rúgta az ősz az ajtót. Most, hogy a napos nyári napokat, hideg esősök váltják fel, nincs is jobb alkalom a barátokkal kipróbálni egy két új szabadulószobát. Tökéletes időtöltés mindenkinek aki egy kicsit is ki akar kapcsolódni és igazi csapatmunkával megoldani nyakatekert, körömrágósan izgalamas rejtvényeket. És mindehhez még ingyen kávé és forró tea is dukál amit a Lobbyban tudtok elfogyasztani játék előtt vagy után.   
Természetesen Októberben sem hagyhatunk titeket szuper akciók nélkül, lássuk mit ajánlunk most nektek: 
A Locked Room - ban a Motel szobában kereshetitek meg eltűnt barátotokat Mr Thompsont.  
Míg az AROOM - ban a DEA - nak segítve próbálhatjátok meg elkapni a rettegett Pablo Escobart! 
Ezeket a szobákat egész hónapban 25% -kkal olcsóbban játszhatjátok le. 
Nincs más dolgotok csak a foglaláskor beírni a DEAL-10 kuponkodot és már tiétek is a kedvezmény! 
Ezen kívül 10% kedvezménnyel foglalható egész hónapban két nagyon népszerű játékunk a Metró és a Sevenhill, valamint kedvezünk a kis csapatoknak, pároknak. Ha csak ketten vagytok akkor ajánljuk nektek a Bankrablás és a Zodiákus gyilkos játékot csupán 9999 Ft-ért! 
Továbbá természetesen kiemelten foglalkozunk a ti és a személyzetünk egészségére, erröl ITT olvashatsz bővebben. 
Záró szóként pedig még csak annyit, hogy lassan 1 hónapja hogy megnyitottuk a legujabb szabaduló szobánkat a HEISENBERG PROJECTET! 
Nagyon örülünk neki, hogy osztatlan sikert arat a játékosok körében, hiszen nemcsak a nagy sikerű Breaking Bad sorozat szerelmesei értékelik nagyra hanem kifejezetten tetszik a játékosoknak, hogy ezúttal nem a klasszikus jó fiúkat alakítjátok, hanem egy kicsit bünözhettek is! 
Mindig nagy szeretettel várunk! 
A Locked Room Csapata