Novemberi Hírlevél Zombikról, Túlélőkről, Ajándékokról

Minden szabadulószobánk változatlanul, biztonságosan elérhető. Csekkold legújabb játékunkat a Deadlan-et. Budapest legjobb szabadulószobái egy helyen!

 2024. febr. 13. 13:38:54
Kedves Szabadulóművészek! 
 
Lassan kipörög a 2020-as év, ám nem telhet év úgy el, hogy ne nyissunk meg egy-két újgenerációs szabadulószobát a legizgalmasabb témákban és a már jól megszokott Locked Room, illetve ebben az esetben AROOM minőségben.
Múlt hétvégére készült el teljesen a DEADLAND, a legújabb szabadulószobánk. Egy igazi zombi-apokalipszis bonanza, ami tényleg az utóbbi idők egyik legfifikásabb, leginkább wow-élményekkel telepakolt akciós-túlélős, történt-fonta, cselekmény-változtatós, fergeteges játék lett. 
Természetesen mindenki döntse el, hogy valóban sikerrel jártunk-e abban, hogy egy igazi zombik uralta világban játszódó, az első perctől az utolsóig lebilincselő szabadulós kalandjáték Budapest egyik legjobbja szabadulószobája lesz-e. 
Nos hát, a döntés ezúttal is a ti kezetekben van!
Gyertek el, túlélő csapatotokkal és tegyétek próbára magatokat ebben a következő generációs szabadulós játékban, ami telis-tele van izgalmasabbnál-izgalmasabb fejtörőkkel, wow-élményekkel, hang és fényhatásokkal, váratlan fordulatokkal, a szokásos AROOM minőségű díszletekkel, magával ragadó hangulattal és eddig soha nem látott, saját fejlesztésű feladatokkal.
 
Valamit szertnénk szíves figyelmetek felhívni idén novemberben pár pénztárcabarát opcióra.
Jó szokásunkhoz híven most is szeretnénk nektek kedveskedni egy-két kiemelt szobával, amit egész hónapban olcsóbban játszhattok le barátaitokkal!
 
Ezen szabadulószobák nem mások, mint:
 
Serial killer 20% off mega ajánlat!!!! 
A Motel és a Kalózhajó egész hónapban 10% off deallel látogatható, DEAL-11 kóddal történő foglalás esetén.
Valamint Páros Ajánlat a Bankon és a Zodiákus gyilkoson: csupán 9999 Ft-ért! 
November, a visszaszámlálás már elkezdődött!
 
A harc a legjobb ajándékokért már javában dúl.
 
Idén karácsonykor sem tévedhetsz nagyot, ha egy igaz élmény programmal leped meg szeretteidet, ezért is ajánljuk szabadulószoba élménycsomagjainkat, amikből kedvedre válogathatsz itt.
 
Vásárolj most Locked Room Szabadulószoba Ajándékutalványt, amivel garantáltan nem lősz mellé karácsonykor! 
 
Ez lenne a novemberi hírlevelünk, mindenki mossa a kezeit, hordja a maszkot és jöjjön hozzánk biztonságosan kikapcsolódni, ha ideje engedi.
 
Mi, mint mindig, várunk titeket sok szeretettel,
 
A Locked Room Csapata