Motel

Közönség-kedvenc szobánk, kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk

Időpont foglalás

A történet

A motel szabadulós játék egy igazán remek választás! A szoba ötvözi a pörgős játékmenetet és a kiváló, változatos feladatokat. A megfejtés nem nehéz, azonban folyamatosan résen kell lenni. Ajánljuk mindenkinek aki még nem olyan sokat játszott, de azoknak is kellően változatos élmény lesz akik már nagyon sok szabadulós játékot játszottak. 

A motelben rejtélyes körülmények között tűnnek el a 313-mas szoba lakói. A szobaszám misztikus, vagy áll valami e világi gonoszság a háttérben? Feladatotok kideríteni, hogy mi folyik ott pontosan, így elhatározzátok, hogy próba látogatást tesztek, vagyis egy teljes éjszakát töltötök a kísérteties szobában. 

A szoba fürdőszobás, zuhanyozóval, nagy és kényelmes franciaággyal, színes tévével és minibárral. A szobából telefonon elérhető a 24 órás portaszolgálat, akik készséggel rendelkezésre állnak bármilyen kérdésben. 
De csak óvatosan! Ne higgyetek el mindent amit mondanak, ne vegyetek készpénznek akármit és vigyázzatok, mert a falnak is füle van. 

A leginkább gyanús az, hogy senki nem tud semmit, és senki nem látott semmit. A rendelkezésetekre állnak azonban az újságokban megjelent nyomozati anyagok összefoglalói. Induljatok ki abból ami a rendelkezésetekre áll és kerüljetek egyre közelebb a megoldáshoz. 

Vajon nektek sikerül? 

FIGYELEM: MINIMÁLIS SZINTŰ ANGOL NYELVTUDÁS SZÜKSÉGES

Pálya nehézsége

6/10 nehézségű

Időtartam

60 perc

Játékosok száma

2-7 játékos

Helyszín

Locked Room

Nyelv

eng

Árazás

 • 2 játékos esetén
  ~ 7000,-/fő
 • 3 játékos esetén
  ~ 4670,-/fő
 • 4 játékos esetén
  ~ 3500,-/fő
 • 5 játékos esetén
  ~ 2800,-/fő
 • 6 játékos esetén
  ~ 2750,-/fő
 • 7 játékos esetén
  ~ 2720,-/fő

Időpont foglalás


Foglalás adatainak megadása

Számlázási adatok megadása

footer