Minden napra új játék!

Újra egész héten várunk Titeket mindkét helyszínünkön

 2024. febr. 13. 13:42:13

Minden napra új játék!

Újra egész héten várunk Titeket mindkét helyszínünkön

Az elmúlt időszak mindannyiunkat megviselt, ám mi ebben a nehéz helyzetben is igyekeztünk kikapcsolódási lehetőséget nyújtani az érdeklődők számára. Két helyszínünk április óta váltott nyitvatartásban fogadta a szabadulni vágyókat. A „félmegoldások” ideje azonban ezennel lejárt! Augusztustól mind az Aroom, mind a Locked Room újra minden nap nyitott ajtókkal várja a játékosokat! 

Helyszíneinken összesen 11 különböző tematikájú és nehézségű szoba közül választhattok, melyek garantált szórakozást biztosítanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Kalózhajónk már az egészen fiatal felfedezőknek is hatalmas élményt nyújt, míg a Metró és a Heisenberg Projekt a tinédzserek számára is tökéletes. A kissé sötétebb hangulat kedvelőinek pedig remek választás lehet a Sorozatgyilkos, a Seven Hill vagy a Deadland szobánk. Újdonság, hogy a játékok kiválasztását már kategóriákba való besorolás is segíti. Megfelelő szimbólummal jelöljük a családbarát, a rejtelmes és a félelmetes játékokat. Utóbbiak persze mind alulról súrolják a kategória határait, vagyis nagy ijedtségre senkinek nem kell számítania, de igyekszünk megteremteni a játékok megfelelő hangulatát a díszletekkel és légkörrel. 

 Legnagyobb boldogságunkra pedig legújabb szobánk hamarosan megnyitja kapuját az Aroomban! A Ghost Castle egyik kedvenc gyerekkori társasjátékunkat kelti életre, amely így nem csupán kellően nehéz, de még családbarát is lesz.