Metró

Olyan élethű a helyszín, hogy elfelejtheted, hogy egy játékban vagy

Időpont foglalás

A történet

Egyet fizet kettőt kap! 

Az AROOM összes játéka (a Deadland kivételével) "egyet fizet kettőt kap" újranyitási akció keretében foglalható. Foglald le a kiválasztott játékot és a játék után a helyszínen egy, a foglalt játéknak megfelelő értékű vouchert kapsz amit bármely másik játékunkra ingyenesen felhasználhatsz (a Deadland kivételével). Játszd le Budapest legjobb kaland szobáit biztonságosan! Az AROOM-ban megteremtettük a körülményeket, hogy a létező legbiztonságosabban játszhassatok nálunk! 

A történet: 

Játékotok helyszíne egy valódi metrómegálló a parlament alatt, peron és egy igazi orosz metrószerelvény kocsija. A metróra felszállva rájöttök, hogy valami nem stimmel. Egy terrorcselekmény van folyamatban melyet meg kell akadályoznotok. Fel akarják robbantani az egész állomást.

Találjátok meg és hatástalanítsátok a bombát! 

A metró egy szuper realisztukus, legújabb generációs szabadulós kalandjáték. Éljétek át egy valódi metrószerelvény és valódi metróállomás érzetét, szálljatok be a szerelvénybe, jussatok be a jegyirodába és akár további szolgálati területekre is. A meró legújabb játékunk, melyben minden csapattag szoros együttműködésére lesz szükség. A katasztrófa közeleg. Találjátok meg a bombát, melyet valahol a föld alatt rejtettek el. Belépéseteket követően már csak 60 perc marad a robbanásig. 

A játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánlott, garantáltan mindenkinek tetszeni fog! 

Pálya nehézsége

8/10 nehézségű

Időtartam

60 perc

Játékosok száma

2-6 játékos

Helyszín

AROOM Budapest

Nyelv

eng/hun

Árazás

 • 2 játékos esetén
  ~ 6250,-/fő
 • 3 játékos esetén
  ~ 4500,-/fő
 • 4 játékos esetén
  ~ 3750,-/fő
 • 5 játékos esetén
  ~ 3400,-/fő
 • 6 játékos esetén
  ~ 3170,-/fő

Időpont foglalás


Foglalás adatainak megadása

Számlázási adatok megadása