Kutatóbázis

Legújabb generációs, High-Tech szoba. Lakat nélkül, rengeteg kihívással

Időpont foglalás

A történet

A Kutatóbázis a legnehezebb és egyben leg különlegesebb játékunk. A pályán kizárólag elektronikai megoldásokkal találkozhatnak a játékosok, lakat vagy egyéb mechanikus zárszerkezet nem található a pályán. A kutatóbázis egyedülálló kialakítású és magas minőségű, a szabadulószobák legújabb generációjába tartozó játék. 

A feladat visszamerészkedni a szovjet bunkerbe, ahol titkos kutatásokat folytattak korábban, azonban radioaktív jelenlét miatt evakuáltak mindenkit. A bunker már legalább 1 éve elhagyatott. Különféle hiedelmek terjengenek azóta, mert senki sem tudja pontosan, hogy milyen kutatásokat folytattak a helyszínen, de belső információk szerint olyan információk is megtalálhatóak melyek dollármilliárdokat érnek. 

A feladatotok tehát, hogy megszerezzétek az adathordozót, azonban az erős sugárzás miatt mindössze 60 percetek áll majd rendelkezésre a küldetés teljesítésére. Informátorotok már összekészített nektek egy akttáskát teli információval és hasznos felszerelésekkel, ha ezeket megfelelően használjátok odabent, akkor biztosan sikerrel jártok majd. Ha nem akkor sajnos már nincsen visszaút, az erős sugárzás miatt már nem lesz lehetőségetek feljutni a felszínre. 

Pálya nehézsége

9/10 nehézségű

Időtartam

60 perc

Játékosok száma

2-6 játékos

Helyszín

Locked Room

Nyelv

eng/hun

Árazás

 • 2 játékos esetén
  ~ 6250,-/fő
 • 3 játékos esetén
  ~ 4500,-/fő
 • 4 játékos esetén
  ~ 3750,-/fő
 • 5 játékos esetén
  ~ 3300,-/fő
 • 6 játékos esetén
  ~ 3000,-/fő
footer