Itt a December, Újabb akciókkal és folyamatos nyitvatartással várunk továbbra is!

Csekkoljátok havi akcióinkat, új játékainkat és vásároljatok meghosszabbított, 1 éves lejárati idővel ajándékutalványokat szuper új designnal!

 2020. dec. 9. 22:34:58

Kedves Locked Room Rajongók! 

Gyorsan eljött az év utolsó hónapja, és, mint mindig, mi most is gondoskodunk róla, hogy óriási kedvezményekkel, biztonságosan szórakozzatok a Budapesti szabadulószobáinkban. 
Valamint idén is vásárolhattok szabadulószoba ajándék kuponokat vagy ajándékdobozokat Karácsonyra, most 12 hónapos lejárati dátummal. 
Jöjjenek hát a decemberi szabadulós híreink: 
Idén Karácsonykor is ajándékozz Locked Room szabadulószoba ajándékutalványt vagy ajándékdobozt!
Az alábbi linken mindenki megtalálhatja a neki megfelelő értékű élményutalványokat: https://www.locked.hu/ajandekutalvany. 
Két különböző opciót ajánlunk mindenkinek: 
A, Ajándékutalvány: 

Vásárolj az otthonod nyugalmából, és rögtön nyomtasd ki az ajándékutalványt, amit a fa alá tehetsz. Most választhatsz több speciális karácsonyi design közül, ezzel is feldobva az ajándékot.  
Az ajándékutalványok már 10.990 Ft-tól elérhetőek egy 2 fős csapat számára. Extraképpen kedveskednünk azoknak, akik a 6 fős ajándékutalványt választják, hiszen ezzel az opcióval több, mint 3.000 Ft kedvezménnyel lehet a tiétek!
Kis súgás, csak zárójelben: Tavaly az 5 fős szabadulószoba utalványokat szerettétek a legjobban.
B, Ajándék Box

Idén is értékesítjük a nagysikerű ajándék szabadulószoba dobozokat. Ezeket csakis a Székely Mihály utcai és a Király utcai helyszíneineken vásárolhatjátok meg játékmeseterinktől, vagy akár megrendelhetik magatoknak és kiszállitjuk a Foxposttal hozzátok, vagy egy hozzátok legközelebb eső Foxpost átvevő pontra.
Ami különlegessé teszi ezt az élménykuponos ajándékdobozt, az a speciális kis kulcs, amit rejt. Természetesen akármelyik szabadulószobánkra felhasználható utalvány mellé a játék napján ez a kulcs nyitja majd a kincsesládát, amiből az ajándékozott húzhat egy extra ördöglakatot, amivel a játék után is tudja szórakoztatni magát vagy barátait otthon.
Vásárolj mielőbb, mert Dobozaink csak limitált számban elérhetők. Csak amíg a készlet tart!
Akármelyik opciót választod, ezzel az utalvánnyal most 1 éven belül lejátszható akármelyik kaland- vagy thriller-szabadulószobánk. Válassz a 11 lebilincselő játék közül és ajándékozd a szabadulás élményét idén Karácsonykor is! 
Magyarországon egyedülálló módon most csak a Locked Room és az AROOM bővitette szabadulószobái számát. Nézzük is meg kik debütálnak még idén: 
Igazi Zombis-apokalipszises, túlélős szabadulószoba Budapest szívében? 
Igen! Nagy büszkeséggel mondhatjuk, hogy az új, eddig soha nem látott elemekkel és megoldásokkal teletűzdelt Deadland szabadulószobánk rögtön közönségkedvenc-gyanúsan nyitotta meg a hétvégét. Ha ti is szeretitek a zombis filmek feszült történetvezetését, és a csapatotokkal ki szeretnétek próbálni magatokat egy poszt-apokaliptikus környezetben, akkor ez lesz a ti új, kedvenc játékotok is!
A Locked Room pedig büszkén mutatja be a Heisenberg Project játékot, amiben is nem csak a nagysikerű Breaking Bad sorozat szerelmesei fognak imádni, de azok is, akik szeretnének egy kaland erejéig a rosszfiúk bőrébe bújni. 
Mind a két játékot bátran ajánljuk a szabadulószobák szerelmeseinek vagy akár kezdőknek, hiszen a megszokott Locked minőség mellet természetesen óriási szerepet kap valósághű környezet és a furmányos puzzle rengeteg. Mindenezek melett megspékeltük még izgalmas story-vezetéssel, hogy az élmény tényleg felejthetetlen legyen. 
Folytatva jó szokásunkat idén Karácsonykor is leáraztunk pár izgalmas játékot Nektek, ezek pedig:  
- A közönség kedvenc Sorozatgyilkos thriller szabadulószoba a Locked Roomban most fantasztikus 30% kedvezménnyel játszható. 
- Az AROOM-ban a Money Heist szerelmesei próbálhatják ki magukat az izgalmas Bankrablás játékunkon, most hatalmas kedvezménnyel. 
Nincs más dolgotok csak foglalásnál a kuponkód mezőbe beírni a DEAL-12 kódot és már meg is kaptátok a kedvezményt!
Érdemes ezenfelül gyakran ránézni a honlapunkra, hiszen páros kedvezmény, 10, 15%  és más discount ajánlataink között válogathatsz. 
A végére hagytuk a legfontosabbat: 
Nekünk a Ti és a játékmesterink biztonsága a legfontosabb, ezért továbbra is nagyon komolyan vesszük, és folyamatosan eleget téve a kormány rendeleteknek, a lehető legbiztonságosabb feltételeket biztosítjuk mindenkinek, aki meglátogat minket. 
+1! A ráadás! 
Csak azért hogy igazi cliffhangerrel fejezzem be a mai blogposztunkat, készülhetnek egy klasszikus társasjáték szerelmesei is, mert most kezdtük el építeni a legeslegújabb szabadulószobánkat, ami jövőre debütál az AROOM-ban! 
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket, Boldog Karácsonyt kíván :

A Locked Room Csapata 

footer