Húsvéti Akciós Ajándékutalványok

Vásárolj ajándékutalványt húsvétra! Akciós szabadulás az egész család örömére

 2024. febr. 13. 13:40:24

Locked Room - Budapest legjobb szabadulós játékai! 

Lepd meg szeretteidet szabadulószoba ajándékutalvánnyal most akciós áron! Vedd meg könnyedén, azonnali online vásárlással és próbáljátok ki Budapest legjobb szabadulószobáit! 

Utalványaink 2-6 fő részére online megvásárolhatók és minden játékunkra felhasználhatók 1 évig.

Ez egy igazi élmény, amire még nagyon sokáig emlékeznek a játékosok! Remek választás minden alkalomra, akár születésnapra, húsvétra, vagy csak úgy! A Locked Roomban mindenki megtalálja a számára ideális szórakozást! Egyik játékunkban sincs ijesztgetés,így a gyerekek is jöhetnek!

Azonnal hozzá szeretnél jutni egy remek ajándékhoz, melyet már csak át kell adnod szerettednek? Ajándékozz élményt és meglepetést egyszerre! A szabadulós játék ajándékutalvány remek ajándékötlet és meglepetés bárki számára. Utalványaink Bármely Locked Room vagy AROOM játékra érvényesek. Az ajándékozott kiválaszthatja a számára legszimpatikusabb szabadulószobát a fantasztikus 11 játékunk közül.

Egy remek ajándék, mellyel garantáltan nem lősz mellé! Budapest Legjobban értékelt és legjobb élményt nyújtó szabadulószobáit nálunk találod meg, a minőségre és elégedettségre pedig garanciát vállalunk. Nem tudod, hogy hány főre vásárolj? Semmi gond, vedd meg egy tetszőleges létszámra, pl 4 fő, ha többen érkeznének a játékosok akkor a foglalásnál online, vagy a játék alkalmával a helyszínen lehetőség lesz az ár különbözet kifizetésére.

Már 9990 Ft-tól! 

Vedd meg most szuper akciós áron ITT!