Hétköznap az igazi

Játssz hétköznapokon 15% kedvezménnyel egész novemberben!

 2024. febr. 13. 13:44:36

Hétköznap az igazi

Játssz hétköznapokon 15% kedvezménnyel egész novemberben!

 

Bár a Halloween és vele együtt az akciónk is rövid volt, de annál sikeresebb! Nagyon sokan vettétek igénybe halloweeni kedvezményünket, mellyel 10 szerencsés csapat el is nyerte méltó jutalmát: egy ingyen játékot legújabb szobánkra, a Szellemkastélyra. Ezennel is gratulálunk a nyerteseknek! 

 

Megnyitása óta a Szellemkastély a legkeresettebb játékunk és nem hiába. A két emeletes szoba rengeteg titkos helyiséggel, feladattal és meglepetéssel szolgál a vállalkozó szellemű játékosok számára. Bár a sötét éjszakai táj és a hatalmas várfal olyan, mintha csak igazi volna, a kisebb kalandorok számára sem félelmetes, így akár az egész család számára megfelelő lehet. Ugyanakkor ne felejtsetek el magatokkal hozni már tapasztaltabb családtagot vagy barátot, a kastély urának örökségét ugyanis nem egyszerű megszerezni. A játékmenet nehézsége már-már az Escobar ház szintjét súrolja, amely Aroom helyszínünkön a legnehezebb szobánk. Ha úgy érzed megvan a tökéletes csapatod és készen álltok életetek legizgalmasabb kalandjára, akkor foglalj már most, mert szabad időpontjaink szélsebesen fogynak!

 

Akik pedig úgy érzik, hogy még nem elég felkészültek arra, hogy megbírkozzanak Szellemkastélyunk relytéjével, elhajózhatnak egészen a Karib-tengerig, hogy megszerezzék a kalózok féltve őrzött kincsét. Kalózhajónk igazi új generációs szabadulós játék, ami azt jelenti, hogy lakat nyitogatás helyett olyan interaktív feladatok megoldásával kell foglalkoznotok, melyekkel pillanatokat alatt repül el 60 perc. Azok számára pedig, akik inkább klasszikusabb, nyomozós élményt keresnek, bátran ajánljuk a Zodiákus gyilkos, illetve Motel című játékainkat. Ezekre a szobáinkra, pedig ne felejtsétek el használni a NOVEMBERWEEKDAY kuponkódunkat, mellyel hétköznaponként egész november 15% kedvezménnyel tudjátok lejátszani megjelölt játékainkat. Persze a profi nyomozók se csüggedjenek, ajánlatunk a Seven Hill szobánkra is igénybe vehető, ahol nem egy, hanem három gyilkosság esetét göngyölíthetik fel a bátor jelentkezők. Az akció hétfőtől péntekig érvényes és más kedvezménnyel nem vonható össze.