Haverok, buli, szabadulószoba!

Fejtörést okoz, hogy ezeken a forró nyári napokon mivel is lehetne elütni az időt?

 2024. febr. 13. 13:46:03

Haverok, buli, szabadulószoba!

Fejtörést okoz, hogy ezeken a forró nyári napokon mivel is lehetne elütni az időt? Leterhelt a Balaton Sound és most valami chillesebb programra vágytok? Gyertek el szabadulószobáinkba felfrissülni, most 20% kedvezménnyel a STUDENT kódot használva! (Részletek lentebb) 

Díjnyertes szobák
Klimatizált helységek
Angol játéklehetőség

De milyen előnyei származnak, ha együtt jöttök szabadulni?

Összeszedtünk nektek 5 dolgot, amiért érdemes jönnötök hozzánk!

Szobáink tökéletes környezetet biztosítanak a résztvevőknek, hogy megismerjék egymást. Ez különösen igaz az új párokra, akik számára előnyös lehet egymás kommunikációs stílusának megismerése. (Használjátok a COUPLE kódot 2500 forint kedvezményért, részletekért görgess le!) 

A félelem dopamint szabadít fel az agyban, ami által könnyebben kötődünk játekos társainkhoz. Tökéletes erre, a Sorozatgyilkos szobánk például. 

A csapatmunkához elengedhetetlen a rengeteg kommunikáció, így a szociális készségek is gyorsabban fejlődnek szabadulás közben.

A testmozgásnak egy meglehetősen élvezetes formája, egy játék átlagosan 4 szobában folyik egyszerre.

Nem csak a testünk mozog játék közben, hanem az agyunk is, hiszen a legtöbb feladathoz szükségünk van rá. A STUDENT kóddal most 20%-kal olcsóbban tudtok játszani Magyarország első számú szabadulószobájában! Mindössze annyit kell tennetek, hogy felmutattok 1 darab érvényes diákigazolványt és már adjuk is a kedvezményt a játékra.

A COUPLE kód 2500 forint kedvezményt biztosít a játékból hétfőtől csütörtökig.