Adatvédelem


ELEKTRONIKUS Adatvédelmi Tájékoztató

A jelen tájékoztató célja, hogy Ön megtudhassa, hogy a Locked Services Korlátolt Felelősségű Társaság (a jelen tájékoztatóban: „Locked Services” vagy „Adatkezelő”) hogyan kezeli az Ön személyes adatait, ha Ön elektronikus úton kapcsolatba lép a Locked Services-zel.

Tájékoztatónkban információt talál arra vonatkozóan, hogy milyen célokból, milyen alapon és meddig kezeljük a személyes adatait, illetve kinek továbbítjuk azokat. Tájékoztatjuk továbbá azon jogairól, amelyek Önt az adatkezelési tevékenységünkkel kapcsolatban megilletik.

Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el tájékoztatónkat és amennyiben a Locked Services adatkezelésével kapcsolatban bármilyen kérdése vagy kérése van, forduljon hozzánk bizalommal alábbi elérhetőségeinken:

Locked Services Korlátolt Felelősségű Társaság

cím: 1012 Budapest, Vérmező út 10-12.

e-mail: locked.hu@gmail.com

Adatvédelmi kapcsolattartó: Kozák Dániel

  1. Mit teszünk az Ön adatainak védelméért?

A Locked Services elkötelezett a személyes adatok védelme iránt, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy az Ön személyes adatait a jogszabályokkal összhangban kezeljük. A Locked Services az alábbi elveket követi az általa végzett adatkezelések során:

  • Csak jogszerűen kezelünk személyes adatot.

  • Csak célhoz kötötten, takarékosan és korlátozott ideig kezelünk személyes adatot.

  • Vigyázunk az Ön személyes adataira.

  • Segítünk abban, hogy Ön érvényesíthesse az adatkezeléssel kapcsolatos jogait.

  1. Milyen esetekben kezeljük az Ön személyes adatait?

    1. Ha Ön érdeklődőként kapcsolatba lép velünk a honlapon, telefonon, e-mailben vagy közösségi média használatával

      Miért kezeljük az Ön adatait?

      Az Ön adatait azért kezeljük, mert Ön honlapunkon, illetve elektronikus úton vagy telefonon kapcsolatba lépett a Locked Services-zel.

      Milyen alapon kezeljük az Ön adatait?

      Amennyiben a kapcsolatfelvétel célja ajánlat kérése, felvilágosítás a szolgáltatásokról közvetlenül az érintettől, úgy az adatkezelésre azért kerül sor, mert az a szerződés megkötését megelőzően az érintett kérésére történő lépések megtételéhez szükséges.

      Egyéb irányú megkeresés esetén, illetve amennyiben az érdeklődő képviselőként lép fel, úgy az adatkezelés jogalapja a Locked Services jogos érdeke, mellyel kapcsolatban a Locked Services ún. érdekmérlegelési tesztet végzett, amelyet kérésére az Ön rendelkezésére bocsátunk.

      Köteles Ön megadni az adatait?

      Ön az adatait nem köteles megadni. Amennyiben az adatait nem adja meg, sajnos nem áll módunkban Önnel felvenni a kapcsolatot.

      Milyen adatokat kezelünk?

      Az Ön neve, e-mail címe, telefonszáma, megkereséssel kapcsolatban felmerülő tények, körülmények.

      Mennyi ideig tároljuk az Ön adatait?

      Az Ön adatait a megkereséstől számított 2 évig tároljuk, illetve amennyiben a szerződés megkötésre kerül, úgy a szerződések megőrzésére vonatkozó időtartam az irányadó.

      Kinek továbbítjuk az Ön személyes adatait?

      Az Ön adatait e-mailes megkeresés esetén a Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Amerikai Egyesült Államok) részére továbbítjuk, aki bejelentkezett az EU-US Adatvédelmi Pajzs alá.

      Közösségi médián keresztül történő megkeresés esetén az Ön adatait a felülettől függően a Facebook Inc. (1 Hacker Way Menlo Park, CA 94025, USA), a Twitter (1355 Market St #900, San Francisco, CA 94103, USA) vagy a LinkedIn Corporation (1000 W. Maude Ave. Sunnyvale, California 94085, USA) adatkezelőkkel közösen kezeljük, akik mindannyian bejelentkeztek az EU-US Adatvédelmi Pajzs alá.

      Telefonos megkeresés során adattovábbítás nem történik.

    2. Ha Ön érdeklődőként kapcsolatba lép velünk a honlapon található chatbox használatával

      Miért kezeljük az Ön adatait?

      Az Ön adatait azért kezeljük, mert Ön honlapunkon található chatbox használatával kapcsolatba lépett a Locked Services-zel.

      Milyen alapon kezeljük az Ön adatait?

      Amennyiben a kapcsolatfelvétel célja ajánlat kérése, felvilágosítás a szolgáltatásokról közvetlenül az érintettől, úgy az adatkezelésre azért kerül sor, mert az a szerződés megkötését megelőzően az érintett kérésére történő lépések megtételéhez szükséges.

      Egyéb irányú megkeresés esetén, illetve amennyiben az érdeklődő képviselőként lép fel, úgy az adatkezelés jogalapja a Locked Services jogos érdeke, mellyel kapcsolatban a Locked Services ún. érdekmérlegelési tesztet végzett, amelyet kérésére az Ön rendelkezésére bocsátunk.

      Köteles Ön megadni az adatait?

      Ön az adatait nem köteles megadni. Amennyiben az adatait nem adja meg, sajnos nem áll módunkban Önnel kapcsolatot tartani.

      Milyen adatokat kezelünk?

      Az Ön neve, e-mail címe, telefonszáma, megkereséssel kapcsolatban felmerülő tények, körülmények.

      Mennyi ideig tároljuk az Ön adatait?

      Az Ön adatait a megkereséstől számított 2 évig tároljuk, illetve amennyiben a szerződés megkötésre kerül, úgy a szerződések megőrzésére vonatkozó időtartam az irányadó.

      Kinek továbbítjuk az Ön személyes adatait?

      Az Ön adatait a Tawk.to inc. (187 East Warm Springs Rd, SB119 Las Vegas, NV, 89119) részére továbbítjuk, akivel modellszerződés biztosítja a harmadik országba történő adattovábbítás biztonságát.

    3. Ha Ön foglalást bonyolít le szabadulószoba játékra, vagy csapatépítő tréningre

      Miért kezeljük az Ön adatait?

      Az Ön adatait azért kezeljük, hogy a kívánt szabaduló szoba foglalását (megrendelést) teljesíteni tudjuk kérésének megfelelően, illetve a foglalással kapcsolatban a leginkább kompetens személlyel kapcsolatot tudjunk tartani.

      Milyen alapon kezeljük az Ön adatait?

      Amennyiben a megrendelést magánszemélyként adta le saját nevében, úgy a Locked Services a fenti célból adatait azért kezeli, mert adatkezelés olyan szerződés teljesítéséhez szükséges, melyben Ön, mint érintett félként szerepel.

      Amennyiben a megrendelést képviselőként eljárva adta le, úgy adatait a Locked Services azon jogos érdeke alapján kezeli, hogy az adott szerződés teljesítése kapcsán a leginkább kompetens személyek kommunikáljanak egymással. A Locked Services az adatkezeléssel kapcsolatban ún. érdekmérlegelési tesztet végzett, amelyet kérésére az Ön rendelkezésére bocsátunk.

      Köteles Ön megadni az adatait?

      Ön az adatait nem köteles megadni. Amennyiben az adatait nem adja meg, a foglalás teljesítése lehetetlenné válik, a szerződést nem tudjuk teljesíteni.

      Milyen adatokat kezelünk?

      Az Ön vezetékneve, keresztneve, e-mail címe, telefonszáma, kuponkódja és foglalási kódja.

      Mennyi ideig tároljuk az Ön adatait?

      A játék lebonyolításától számított 5 év, amennyiben a kapcsolattartót rögzítettek a felek, úgy ameddig az adatokat tárolni kell a számviteli / adó jogszabályok előírása szerint.

      Kinek továbbítjuk az Ön személyes adatait?

      Az Ön adatait fenti célból honlapfejlesztőnk, Juhász Gábor Tamás (1148 Budapest, Mogyoródi út 68. B lh. 4 em. 15.) egyéni vállalkozó felé továbbítjuk, aki adatfeldolgozóként férhet hozzá a személyes adatokhoz.

    4. Ha Ön a költségviselő a megrendeléssel kapcsolatban

      Miért kezeljük az Ön adatait?

      Az Ön adatait azért kezeljük, hogy eleget tegyünk a számlázási és számviteli kötelezettségünknek.

      Milyen alapon kezeljük az Ön adatait?

      A Locked Services a fenti célból adatait azért kezeli, hogy eleget tegyen az Áfatörvény által előírt jogi kötelezettségének.

      Milyen adatokat kezelünk?

      Az Ön neve, lakcíme (számlázási címe), adószáma

      Köteles Ön megadni az adatait?

      Ön az adatait az Áfatörvény alapján köteles megadni, a számla kötelező tartalmi elemeit törvény határozza meg.

      Mennyi ideig tároljuk az Ön adatait?

      Az Ön adatait a számviteli / adó jogszabályokban előírt adattárolási határidőig tároljuk.

      Kinek továbbítjuk az Ön személyes adatait?

      Az Ön adatait fenti célból a számlázó program üzemeltetőjének, a KBOSS.hu Kft. (1031 Budapest, Záhony utca 7.) részére továbbítjuk, aki adatfeldolgozóként fér hozzá a személyes adatokhoz.

    5. Ha Ön ajándékutalványt vásárol a honlapunkon

      Miért kezeljük az Ön adatait?

      Az Ön adatait azért kezeljük, hogy az ajándékutalványt meg tudja vásárolni, az ajándékutalványt ki tudjuk állítani.

      Milyen alapon kezeljük az Ön adatait?

      Amennyiben Ön az ajándékutalvány vásárlója, úgy a Locked Services a fenti célból adatait azért kezeli, mert adatkezelés olyan szerződés teljesítéséhez szükséges, melyben Ön, mint érintett félként szerepel.

      Amennyiben Ön az ajándékutalvány kedvezményezettje, úgy adatait a Locked Services azon jogos érdeke alapján kezeli, hogy az ajándékutalvány felhasználásának jogosultságát ellenőrizni tudja, az esetleges hamis utalványokat ki tudja szűrni a megrendelések alapján. A Locked Services az adatkezeléssel kapcsolatban ún. érdekmérlegelési tesztet végzett, amelyet kérésére az Ön rendelkezésére bocsátunk.

      Köteles Ön megadni az adatait?

      Ön az adatait nem köteles megadni. Amennyiben az adatait nem adja meg, a vásárlás teljesítése lehetetlenné válik, az ajándékutalványt nem tudjuk kiállítani.

      Milyen adatokat kezelünk?

      Vásárló neve, e-mail címe, telefonszáma, ajándékozandó összeg, ajándékozott neve, fizetési mód

      Mennyi ideig tároljuk az Ön adatait?

      Az Ön adatait az ajándékutalvány vásárlásától számított 5 évig tároljuk.

      Kinek továbbítjuk az Ön személyes adatait?

      Az Ön adatait fenti célból honlapfejlesztőnk, Juhász Gábor Tamás (1148 Budapest, Mogyoródi út 68. B lh. 4 em. 15.) egyéni vállalkozó felé továbbítjuk, aki adatfeldolgozóként férhet hozzá a személyes adatokhoz.

    6. Ha Ön feliratkozik a hírlevelünkre

      Miért kezeljük az Ön adatait?

      Az Ön adatait azért kezeljük, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, melyben tájékoztatjuk újdonságainkról, híreinkről, szolgáltatásainkról.

      Milyen alapon kezeljük az Ön adatait?

      Az adatkezeléshez kérjük az Ön hozzájárulását.

      Előfordulhat, hogy Ön a hírlevél címzett listánkra úgy került fel, hogy nem járult hozzá kifejezetten az adatkezeléshez, ebben az esetben az Ön adatait Társaságunk jogos érdeke alapján kezeljük.

      Ön bármikor kérheti, hogy a továbbiakban ne küldünk az Ön részére hírlevelet, amit úgy tekintünk, hogy az adatkezeléshez adott hozzájárulását visszavonta vagy tiltakozott az adatkezelés ellen.

      Köteles Ön megadni az adatait?

      Ön jogszabály alapján nem köteles megadni a személyes adatait. Amennyiben Ön úgy dönt, hogy a személyes adatait nem adja meg, nem tudunk Önnek hírlevelet küldeni.

      Milyen adatokat kezelünk?

      Az Ön neve, e-mail címe

      Mennyi ideig tároljuk az Ön adatait?

      Személyes adatait addig tároljuk, amíg Ön hírlevél szolgáltatásunkról leiratkozik.

      Kinek továbbítjuk az Ön személyes adatait?

      Az Ön adataihoz a hírlevél küldést biztosító szolgáltatónk, a The Rocket Science Group LLC (675 Ponce de Leon Avenue NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308, USA) szűk körben hozzáférhet adatfeldolgozóként, aki bejelentkezett az EU-US Adatvédelmi Pajzs alá.

    7. Ha Ön partnerünk vagy leendő partnerünk kapcsolattartója

      Miért kezeljük az Ön adatait?

      Az Ön adatait a Locked Services és szerződéses partnere (az Ön által képviselt cég) vagy leendő szerződéses partnere közötti szerződés megkötésével, teljesítésével kapcsolatban kezeljük, a teljesítéshez szükséges kapcsolattartás érdekében.

      Milyen alapon kezeljük az Ön adatait?

      A Locked Services a fenti célból adatait azon jogos érdeke alapján kezeli, hogy az adott szerződés megkötése, teljesítése kapcsán a leginkább kompetens személyek kommunikáljanak egymással.

      A Locked Services az adatkezeléssel kapcsolatban ún. érdekmérlegelési tesztet végzett, amelyet kérésére az Ön rendelkezésére bocsátunk.

      Milyen adatokat kezelünk?

      Az Ön neve, e-mail címe, telefonszáma

      Mennyi ideig tároljuk az Ön adatait?

      Az Ön adatait megőrizzük

      • a megkereséstől számított 2 évig,

      • amennyiben Társaságunk az Ön által képviselt céggel szerződést köt, úgy a szerződéses kapcsolat megszűnésétől számított 5 évig,

      • amennyiben a kapcsolattartót szerződésben rögzítették, úgy ameddig a szerződést tárolni kell a számviteli / adó jogszabályok előírása szerint.

      Kinek továbbítjuk az Ön személyes adatait?

      Az Ön adatait az e-mailes kapcsolattartás során az e-mail tárhelyszolgáltatónk felé, a Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Amerikai Egyesült Államok) mint adatfeldolgozó részére továbbítjuk, aki bejelentkezett az EU-US Adatvédelmi Pajzs alá.

    8. Ha Ön meglátogatja honlapunkat

Miért kezeljük az Ön adatait?

Az Ön adatait azért kezeljük, hogy a honlapunk által lehetővé tett funkciókat igénybe tudja venni, a honlapon található tartalmat, szolgáltatást el tudja érni, valamint hogy a Locked Services a látogatottság mérésével és statisztikai elemzéssel marketing és szolgáltatásfejlesztő tevékenységet tudjon végezni.

Milyen alapon kezeljük az Ön adatait?

Az Ön adatait az Ön hozzájárulása alapján kezeli.

Köteles Ön megadni az adatait?

Ön az adatait nem köteles megadni. Amennyiben az adatait nem adja meg, úgy nem tudja igénybe venni a honlapunk által nyújtott funkciókat, szolgáltatásokat.

Milyen cookie-kat használunk, és ezeknek mi a funkviója? Meddig őriznek adatot?

Cookie neve

Szolgáltató

Mi a célja, milyen adatot kezelünk?

Meddig kezeljük az adatot?

__cfduid

tawk.to

A tartalmi hálózat használja, hogy beazonosítsa a hálózati forgalmat.

1 év

PHPSESSID

locked.hu

Megőrzi a felhasználó munkamenetét amíg az oldalon navigál.

munkamenet vége

TawkWindowName

locked.hu

A honlapon található chatbox funkció működéséhez szükséges

munkamenet vége

_ga

locked.hu

Egyedi azonosítót rögzít, hogy statisztikai adatot gyűjtsön arról, hogy a látogató hogyan használja a honlapot.

2 év

_gat

locked.hu

A Google Analytics használja a kérelmek mértékének lefojtására.

1 nap

_gid

locked.hu

Egyedi azonosítót rögzít, hogy statisztikai adatot gyűjtsön arról, hogy a látogató hogyan használja a honlapot.

1 nap

collect

google-analytics.com

Google Analytics részére küld adatot a láltogató eszközéről és viselkedéséről. Követi a felhasználót az eszközökön és hirdetési csatornákon.

munkamenet vége

TawkConnectionTime

locked.hu

Engedélyezi a weboldalnak, hogy felismerje a látogatót annak érdekében, hogy optimalizálja a chatbox használatát.

munkamenet vége

tawkUUID

va.tawk.to

Ez a süti információt gyűjt arról, hogy a látogató hogyan használja a live chat funkciót a honlapon

179 nap

GPS

youtube.com

Egyedi azonosítót regisztrál a mobilkészülékeken, hogy lehetővé tegye a követést földrajzi GPS helyzet alapján

1 nap

IDE

doubleclick.net

A Google DoubleClick használja, hogy regisztrálja és jelentse a honlap használójának a tevékenységeit, miután megnézett vagy rákattintott egy hirdetésre, azzal a céllal, hogy felmérje a hirdetés hatékonyságát, és hogy célzott hirdetéseket mutasson a felhasználónak.

1 év

pagead/1p-user-list/#

google.com

Hirdetési célú süti, amely követi a felhasználó viselkedését a honlapon.

munkamenet vége

PREF

youtube.com

Egyedi azonosítót regisztrál, amit a Google használ, hogy statisztikát vezessen arról, hogy a látogatók hogyan használják a You Tube videókat különböző oldalakon.

8 hónap

test_cookie

doubleclick.net

Célja tesztelni, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a sütiket.

1 nap

VISITOR_INFO1_LIVE

youtube.com

Megbecsüli a felhasználó sávszélességét azokon az oldalakon, ahol beágyazott You Tube videók találhatóak.

179 nap

YSC

youtube.com

Egyedi azonosítót regisztrál, hogy statisztikát vezessen arról, hogy a felhasználó milyen videókat nézett a You Tube-on.

munkamenet vége

yt.innertube::nextId

youtube.com

Egyedi azonosítót regisztrál, hogy statisztikát vezessen arról, hogy a felhasználó milyen videókat nézett a You Tube-on.

törlésig

yt.innertube::requests

youtube.com

Egyedi azonosítót regisztrál, hogy statisztikát vezessen arról, hogy a felhasználó milyen videókat nézett a You Tube-on.

törlésig


  1. Milyen jogai vannak a Locked Services által végzett adatkezelési tevékenységekkel kapcsolatban?

Adatkezeléssel kapcsolatos megkeresésinek megválaszolásáért, illetve a kérelem teljesítésért alapvetően díjat nem számítunk fel. Amennyiben azonban az Ön kérelme megalapozatlan vagy túlzó (pl. ismétlődő), kénytelenek vagyunk Önre [***] Ft összegű adminisztratív költséget kiszámlázni.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben Ön valamilyen kéréssel, megkereséssel fordul hozzánk és kétségeink vannak az Ön kilétével kapcsolatban, további információkat kérhetünk Öntől a személyazonossága megerősítéséhez.

Megkereséseire igyekszünk a kézhezvételtől számított 1 hónapon belül válaszolni. Amennyiben ez nem lehetséges, úgy a határidőt további 2 hónappal meghosszabbíthatjuk, amelyről értesítjük Önt.

Hozzáférés

Bármikor visszajelzést kérhet tőlünk arról, hogy az Ön személyes adatainak kezelése folyamatban van-e. Kérdést tehet fel az adatkezelés céljáról, arról, hogy milyen személyes adatait kezeljük, kinek továbbítjuk az adatait és meddig kezeljük azokat.

Helyesbítés

Ön kérheti, hogy az általunk pontatlanul nyilvántartott személyes adatait helyesbítsük és a hiányosan nyilvántartott adatokat kiegészítsük.

Felhívjuk figyelmét, hogy a személyes adataiban történt változás bejelentésével elősegíti, hogy a Locked Services mindig pontos adatokat tartson nyilván Önről.

Korlátozás

Ön kérheti személyes adatai kezelésének Locked Services általi korlátozását, amennyiben

  • vitatja a személyes adatok pontosságát arra az időtartamra, amely lehetővé teszi, hogy a Locked Services ellenőrizze a személyes adatok pontosságát,

  • az adatkezelés jogellenes, de Ön ellenzi az adatok törlését,

  • a Locked Services-nek már nincs szüksége a személyes adatokra, de Ön igényli azokat jogi igényei előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez,

  • Ön tiltakozott az adatkezelés ellen, arra az időtartamra, amíg megállapításra kerül, hogy a Locked Services jogos érdekei elsőbbséget élveznek-e az Ön jogos érdekeivel szemben.

Tiltakozás

Ön bármikor tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen, amennyiben az adatkezelés alapja a Locked Services jogos érdeke. Erről bővebb információt találhat a jelen Tájékoztató „Milyen alapon kezeljük az Ön adatait” részében.

Amennyiben Ön tiltakozik az adatkezelés ellen, megpróbáljuk meggyőzni Önt, hogy az adatkezelés miért fontos a Locked Services számára és miért nem lehet sérelmes az Ön számára.

Hozzájárulás visszavonása

Amennyiben az adatkezelés alapja az Ön hozzájárulása, úgy Ön jogosult arra, hogy a hozzájárulását bármikor visszavonja. Felhívjuk figyelmét, hogy az, hogy Ön a hozzájárulását visszavonta, nem teszi jogellenessé a korábban általunk végzett adatkezelési tevékenységeket.

Arról, hogy mely esetekben alapozzuk az adatkezelést az Ön hozzájárulására, a Tájékoztató „Milyen alapon kezeljük az Ön adatait” részében találhat iránymutatást.

Adathordozhatóság

Amennyiben az adatkezelés alapja az Ön hozzájárulása vagy az Önnel kötött szerződés teljesítése, és az adatkezelést automatizált módon végezzük, Ön jogosult arra, hogy az Ön által a Társaság rendelkezésére bocsátott adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa vagy Társaságunkat kérje arra, hogy az adatait másik adatkezelő részére továbbítsuk.

Törlés

Ön kérheti, hogy töröljük a személyes adatait, ha

  • a személyes adatra már nincs szükség az általunk közölt adatkezelési célhoz,

  • Ön visszavonta az adatkezeléshez adott hozzájárulását és más alapon nem kezelhetjük az adatait,

  • Ön tiltakozik az adatkezelés ellen és nincs olyan jogszerű ok, amely alapján folytathatnánk az adatkezelést,

  • jogellenesen kezeltük az Ön személyes adatát.

Panasz

Amennyiben Ön az általunk végzett adatkezelési tevékenységgel kapcsolatban bármilyen rendellenességet tapasztal, panaszt nyújthat be a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.; https://naih.hu/). Emellett Ön jogosult bírósághoz fordulni jogai érvényesítése érdekében.


footer