Egyet fizet kettőt kap ajánlat bővebben.

Köszönjük, hogy az oldalunkra látogattál! Egy pár szóban szeretnénk elmagyarázni pontosabban az akciónk felhasználását

 2020. szept. 28. 21:20:01

Egyet fizet kettőt kap ajánlat bővebben.

Kedves Játékosaink! 
Köszönjük, hogy az oldalunkra látogattál! Egy pár szóban szeretnénk elmagyarázni pontosabban az akciónk felhasználását. 
FIGYELEM: Az akciónk, augusztus 1 - től csak Hétfőtől - Csütörktökig érvényes! 
MIT IS JELENT EZ? 
- Foglald le első játékodat hétfő, kedd, szerda vagy csütörtökre. 
- Ajándék ingyen játékodnak is ezen napok egyikére kell esnie.
Ez az ajánlat viszont csak AUGUSZTUS 1. - től lép életbe. Az augusztus 1. elött leadott foglalásokra az eredeti szabályok vonatokonak! Addigis az eredeti szabályok szerint tudjátok felhasználáni amit a továbbiakban részletezünk: 
Úgy gondoltuk, hogy kisebb leárazások helyett több élményt szeretnénk adni nektek, ezért, ha most foglalsz nálunk egy szabaduló szobát, akkor a foglalásod értékével megegyező mértékű ingyen ajándék kuponnal kedveskedünk nektek.  
Hogyan használhatom fel ezt a kedvezményt? 
A,  Lefoglalod online a kiválasztott játékot, eljöttök hozzánk, lejátszátok a szobát, majd a játék végén kaptok egy speciális szabadulószoba kupont, amit 6 hónapig felhasználhattok akármikor. 
B, Már tudod, hogy ráértek és ugyanazon a napon szeretnéd felhasználni ezt a kedvezményt. 
Ilyenkor csak az a dolgod, hogy online lefoglalod az első szobát és a játékotok után a átékmestereink segítenek lefoglalni a következő szobát, akár aznapra is. (Foglalási táblázattól függően, nem garantált, hogy a játékotok után pont lesz szabad szoba) 
Ha biztosra mennél és több szobát előfoglalnál egy napra abban az esetben ezeket a játékokat a helyszínen ki kell fizetni, ezen játékok után az ingyen játákra jogosító utalványokat a foglalt game-ek végeztével bocsájtjuk rendelkezésre. (Pl 2 játék után két utalványt melyet egy későbbi időpontban használhattok fel. stb.)
A Deadland és Project Heisenberg nem részesei az ajánlatnak. Az akció csak teljes árú foglalás esetén érvényes, ajándékutalvánnyal vagy kuponkóddal nem vehető igénybe és más kedvezménnyel nem összevonható. 
Ha további kérdésed lenne, bátran hívj minket,  vagy írj a chat alkalmazásban és mi szívesen válaszolunk kérdéseidre. 
Köszönjük, hogy nálunk játszotok továbbra is. 
A Locked Room Csapata 
footer