Csapatépítés


Csapatépítés

Vállaljuk céges csapatok indoor csapatépítő feladatainak lebonyolítását. A szobarendszerből való kijutáshoz erős együttműködésre és közös gondolkodásra van szükség.  A szabadulós játék segíti a csapatmunkát és javítja a csapaton belüli kommunikációt. A játék kulcsa lehet a hétköznapokat beárnyékoló feszültségek megszüntetésének is. A feladatokat a határidőre leginkább a jól együtt dolgozó csapatok tudják megoldani, így a körülbelül egy órás szabadulós játék összekovácsolja a csapat tagjait.  
Szabadulós csapatépítés akár 36 fő részére egyidőben történő játékokkal megszervezhető (6 szobában egyszerre 6 fős csapatokkal - 60 perces idősávban), de ennél nagyobb létszámot is tudunk fogadni. 

Céges csapatépítések esetén több féle opció is lehetséges a foglalásnál. Egy-két pálya foglalása megoldható a rendes foglalsi naptáron belüli foglalással, azonban nagyobb létszámú csapatok foglalása esetén javasoljuk a teljes helyszín kizárólagos foglalását megadott időtartamokra, így egyéni vendégek abban az időszakban nem tartózkodhatnak a területen. A kizárólagos helyszínfoglalásról valamint a további részletekről e-mailben vagy telefonon (061 204 20 30) tudunk felvilágosítást adni. 

Catering igénylés a teljes helyszín igénybevétele esetén lehetséges. 

Email címünk: info@locked.hu

Mozgatható Pályás Csapatépítés (kitelepülés)

Vállaljuk a több napos, nagy létszámú Céges rendezvényekre való kitelepülést mobil pályánkkal melyben változatos logikai és ügyességi feladatok várnak megoldásra. Mobil pályánk alkalmas rendezvényekre és fesztiválokra való kitelepülésre ahol folyamatos jelenlétet tudunk biztosítani. Pályánk a Sziget-en is nagy népszerűségnek örvendett. Egyedi kérdésekkel, ajánlatkérésekkel kapcsolatban e-mailben bővebb felvilágosítást adunk!

footer