A szerencsekerék akció a véget ért

Az akció felhasználási feltételei részletesen itt olvashatóak

 2021. máj. 28. 23:26:34

Az akció lejáratával kapcsolatos legfőbb tudnivalók és szabályok: 

Meddig vehető igénybe a kedvezmény? 

- 2021.05.26-án publikáltuk azt az információt ami szerint a szerencsekerék akció a végéhez közelít és az akciót már csak májusi időpontokra lehet igénybe venni

- Az ajánlat minden olyan játékfoglalásra érvényes amik online le lettek foglalva és vissza lettek igazolva a szerencsekerék kampány ideje alatt és 2021.05.26 délelőtt 10:00 előtt érkeztek vagyis abban az időszakban amikor a locked.hu kezdőképernyőjén a szerencsekerék akcióra való felhívás látható és olvasható volt időpont korlátozás nélkül. 

- A szerencsekerék akció végső foglalási határideje ameddig beérkezhetnek a játékfoglalások: 2021.05.28, péntek éjfél. (De a játékok 2021.05.31-ig foglalhatók az akció keretében)

- Fontos kiegészítés, hogy amennyiben a játék a fenti kritériumoknak megfelelően került lefoglalásra úgy a játék után a szerencsekerék pörgetésével szerzett kedvezményes vagy ingyenes játéklehetőség még a kiadott kedvezménykártyán szereplő lejárati időn belül felhasználható. Ez pl egy május 30-i játék esetén június 6-áig. 

Melyik játékokra használható fel a kedvezmény?

- A kedvezményes játéklehetőség vagy az ingyenes szabadulás minden Locked Room vagy AROOM szobára, egy alkalommal, a kedvezménykártyán szereplő mértékben és a kártyán szereplő határideig felhasználható

Hány főre érvényes a kerdvezmény? 

- A kedvezmény vagy százalékos vagy forint összegű. Forint összeg esetén a játékos számnak nincs jelentőssége. Amennyiben százalékos kedvezményt nyertetek, abban az esetben a résztvevők száma meg kell egyezzen a korábbi játékban résztvevők számával. 

További kérdésem van! 

- Ha további kérdésed van bátran vedd fel velünk a kapcsolatot az oldal jobb alsó sarkában található chat ablakon keresztül! 

footer