A szabadulószobák legújabb verziója, élő játék a legizgalmasabb szobáinkban, otthonról!

Fedezd fel az élő videó szabadulószobák világát! Szólj barátaidnak és éljétek át a valódi izgalmat 60 percben! A szabadulószobák legújabb verziója, az online videós játékon keresztül lehetőséget ad arra, hogy az élő szabadulószobás élményt átélhessétek anélkül, hogy kimozdulnátok otthonról.

 2024. febr. 13. 13:33:42
Hogyan működik a Live Video Szabadulószoba? 
A szabadulószobák legújabb verziója, az online videós játékon keresztül lehetőséget ad arra, hogy az élő szabadulószobás élményt átélhessétek anélkül, hogy kimozdulnátok otthonról. 
A Live Video Szabadulószoba a szabadulás határtalan élményét hozza el nektek! Csatlakozzatok ti is, tegyétek magatokat próbára otthonról és jussatok ki! A játéktérben csak játékmesterünk tarzózkodik majd aki a szemetek és fületek lesz a küldetés megoldása során. Egy online chat szobához hasonlóan csatlakozhattok a lefoglalt játékhoz, ahol egymást is látjátok és halljátok majd, de főként a szobát egy gopro kamerán keresztül melyet játékvezetőnkre erősítettünk. Adjatok neki instrukciókat és irányítsátok őt a szobában a helyes megoldások felé. Egymással együttműködve oldhatjátok majd meg a változatos feladatokat amelyeket szabadulószobáink nyújtanak. Készüljetek a felejthetetlen és váratlan kalandra ezúttal otthonról! 
ONLINE SZABADULÓSZOBA
A Live Video Szabadulószobának köszöhetően a kijutós játékok határtalan élményét már otthonról is átélhetitek! 
VALÓDI KÖRNYEZET
Izgalmas élő kalandban vehettek részt együtt, melynek során a játékmestert irányítjátok a szobában, fizikai élettérben
BÁRHOL IS LEGYETEK
Innentől a távolság nem tényező. Legyetek részesei egy váratlan és izgalmas kalandnak közösen a világ bármely pontjáról
A LIVE VIDEO ESCAPE ROOM - ÉLŐ SZABADULÓSZOBA ÉLMÉNY OTTHONRÓL
Az élő video szabadulószoba segítségül hívva a ma elérhető legkorszerűbb kommunikációs technikákat kalauzol el titeket a szabadulószobák világába, hogy egy ilyen nehéz helyzetben, mint a jelenlegi se kelljen nélkülöznötök kedvenc időtöltéseteket. Otthonról, biztonságos környezetben játsszhattok a Locked Room legjobb szabadulószobáiban, a legjobb barátaiddal közösen. Az élmény garantált, csak úgy mint a valóságban, a profi környezet itt is adott lesz úgy mint a változatos feladatok és a nem várt fordulatok végigkísérik majd a játékotokat.  Szedjétek darabjaira a szobát, fésüljetek át minden négyzetmillimétert és találjátok meg a szükséges tárgyakat a továbbjutáshozt. Online inventory segítségével vissza tudjátok követni, hogy már mit találtatok meg közösen és mi az amire még szükségetek lehet. A feltételek és a technika tehát adott, a többi már csak rajtatok áll, mint egy hagyományos szabadulószobában, dolgozzatok össze, nézzétek meg mi az ami rendelkezésre áll és éljétek át közös játék sikerét!