5+1 indok, hogy miért szabadulást hozzon a nyuszi idén!

Tavaszi szünetben is nyitva az AROOM és a LockedRoom!

 2024. febr. 13. 13:48:57

5+1 indok, hogy miért szabadulást hozzon a nyuszi idén!

Tavaszi szünetben is nyitva az AROOM és a LockedRoom!

 

A tavaszi szünetben sok szülőnek okoz fejtörést, hogy milyen szabadidős tevékenységgel lepje meg gyermekét. Szabadulószobáink éppen ezért olyan ünnepekkor is nyitva vannak, mint a húsvét. 

A gyerekek szeretik a szabadulószobákat. Ezek a helyek tele vannak kalandokkal és felfedezésekkel. Itt igazán szabadjára engedhetik a képzeletet. Ezen túlmenően hihetetlenül interaktívak és magával ragadóak, illetve lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy felfedezzenek, dobozokban turkáljanak és kisebb helyekre bemásszanak. Nem kell szólni, hogy “ ne piszkáld!”, hiszen pont ettől lesz sikeres a szabadulás. Elhoztunk nektek 5+1 okot, hogy miért kikapcsolódás a szülőknek és gyermekeknek is egy szabadulós játék.
1. Nem mindennapi tematika.

Melyik gyermek ne szeretne akár csak egy órára egy mesebeli világba csöppenni, mint például a Pán Péter? A Kalózhajó szobánk által a lányok Csingiling, a fiúk pedig Pán Péter vagy akár Hook kapitány bőrébe bújhatnak. A kicsit bátrabbak egy szellemjárta kastélyba is betérhetnek hercegnő/hercegként, ahol az örökség megszerzése a cél. A nagyobbaknak, akik már elég bátrak ahhoz, hogy a világot megmentsék a zombiktól, a Deadland játékot ajánljuk.  A zombis tematika egyszerre megborzongat és olyan adrenalin löketet ad, ami után úgy érezhetik, semmi sem lehetetlen!

2. Alvás lesz már 9-kor!

Szobáink olyan hatalmasak, hogy a folyamatos egyik helyszínről a másikba             szaladgálás a legizgalmasabb módon fárasztja el a család minden tagját. Sokszor előfordul, hogy a játék végén fog csak kelleni, amit már az első percekben megtaláltatok, így az egy óra nagy része testmozgással telik. A szabadulószobák teret adnak a gyerekek számára, hogy minden energiájukat felhasználják, stimulálják agyukat és biztonságosan feszegessék a határokat.

3. Nem okoz problémát, ha kisebb helyekre kell bemászni.

 

Egyes játékok megkövetelik, hogy a padlón mászkálj, szűk helyeken vegyél észre dolgokat, vagy olyan nyomokra bukkanj, amik az átlagos szemmagasságnál alacsonyabban helyezkednek el. A gyerekek nem csak ügyesebb játékosok, de könnyedén beférnek mindenhová, ha kisebb terek felfedezéséről van szó!

4. A szerepjátékok koronázatlan királyai

A gyerekek fantasztikusak a szerepjátékokban, akár kalózokkal harcolnak, akár a hőst játszák, akár zombikat vadásznak. Egészen kicsi koruktól kezdve le akarják utánozni kedvenc embereiket (mama, apa, testvér, házi kedvenc), orvos, repülőgép-pilóta… A szerepjáték elengedhetetlen része a gyermek fejlődésének. Fejlődik az önbizalom, a kommunikáció, a test, a kreativitás és a problémamegoldás. A szabadulás ennél is több! Egy kiváló módja annak, hogy a gyerekek igazán átélhessenek egy karaktert, eljátsszanak valós szerepeket vagy kitalált előadásokat.

5. Tökéletes időutazás szimulátor!

A szabadulószobák nem zárkóznak el a hihetetlen speciális effektusok, hanghatások használatától. Igazi időutazás zajlik le a gyerekek számára, mindössze hatvan perc alatt. 

Képzeld el, hogy a gyerekek szemszögéből hogy néz ki, ha belép egy ismeretlen korszakba – egy autentikus kellékekkel díszített helyiségbe, valósághű kalózhajóba, kastélyba, apokaliptikus helyszínre és felfedezheti, detektívnek érezheti magát egy biztonságos környezetben. Életre szóló élmény ez, kicsiknek nagyoknak!

5+1 Hihetetlen akciók várnak!

Egész áprilisban az eddigi legnagyobb akciónkkal várunk mindenkit hétfő és csütörtök között! Ha 5 vagy 6 fővel jön a csapat, 5000 forinttal olcsóbban játszhattok, még húsvétkor is! 


Foglalj most!