Tovább a locked.hu szabadulós játék kezdőlapjára.

Tripadvisor Értékelések a Locked.hu szabadulós játékról

A Locked Escape Game is helyet kapott a CNN Basement breakout: Budapest's escape games go global - cikkében.

Others, like Code13 (44 Rottenbiller St., Budapest; +36 6 70 7027 517) or Locked Escape (10-12 Vermezo Way, Budapest; + 36 30 458 2905) take their cues from Sherlock Holmes.

Egyre több a szabadulós játékokkal kapcsolatos cikk kerül a napvilágra.  Jelentős magyar híroldalak és most már nívós külföldi médiumok is beszámolnak a Budapesti szabadulós játékok népszerűségéről. Az index.hu cikkében azt említi, hogy az utóbbi idők legkeresettebb magyar termék a szabadulós játék, illetve a romkocsmák népszerűségével vetekszik, mely szintén igen csak jellegzetes magyar találmány.A külföldiek körében tehát igencsak népszerű a szabadulós játék, és nem ritka, hogy a csapatok végig mennek egymás után jó néhány pályán. A piacon megjelenő újabb és újabb játékok nincsenek jó hatással a minőségre és bizonyos találgatások szerint sok szabadulós játák nem éli majd túl a következő éveket.  Magunk is már a 2013-mas évben több hely bezárásáról értesültünk, ahol vagy elfogyott a lendület vagy nem volt továbbikereslet a programra.

Oldalunkon  szívesen tesszük közzé a budapesti szabadulós játékokról megjelent írásokat. Célunk, hogy minél több ember ismerhesse és szeresse meg a szobaszabadulós - kijutós - room escape játékokat. 
Azok számára, akik végigjárják az összes játékot igyekszünk kedvezményt biztosítani, jelenleg az exitgames.hu oldalon található kedvezményes árral  időnként pedig kuponnal várjuk vendégeinket.

Azonnali időpontfoglalás 1 perc alatt ITT

Első pályánk tervei 2012 őszén körvonalazódtak és év végén már készült is a pálya. Ez egy több szobából álló szobarendszerben játszódott. A játékosok itt nagy alapterületen tehették próbára magukat változatos logikai feladványokat megoldva minden különösebb ráhúzott sztori nélkül. Irányelvünk, hogy mindig megújuljunk és mindig új ötlettel rukkoljunk elő. Így elkészítettük második pályánkat mely 2013  decembertől elérhető történet alapú játék. Az apropó, a kerettörténet úgy vettük észre nagyobb izgalmat teremt ezen kívül igyekeztünk további technikai megoldásokat is alkalmazni melyről remek visszajelzéseket kaptunk.  Hamarosan érkezik a locked.hu CAVE szabadulós pálya is mely ismét egy nagyobb alapterületű játék lesz, nagyobb létszámban is igénybe vehető majd. A történet szerint a csapat egy barlangban reked, a dizájn is ezt az érzetet kelti majd mindenkiben. A feladat az adott időn belüli kiszabadulás lesz. A végső feladat egy robbanószerkezet megtalálása és élesítése lesz mellyel kirobbantható az eltorlaszolt járat és felszínre juthatnak a játékosok.  A Cave elkészülte 2014 nyarára várható és ekkor párhuzamosan két szabadulós játék pályával egyszerre 10-12 főt tudunk majd befogadni. 

UPDATE: Menet közben változott akoncepció. Arra jutottunk, hogy minél intenzívebb élményt szeretnénk nyújtani a játékosoknak. Minél extrémebb helyzetet teremteni, minél több feladatot betenni a pályára. A szabadulós játékpályát így az eredeti elképzeléssel ellentétben mégis több helységre bontjuk. Robosztus ipari  vasalytókat építettükn be a tömör, vastag téglafalakba. A szabadulós játék hangulatát igencsak meghatározzák majd ezek az elemek. A pálya egyúttal egy sodró forgatag érzetét kelti majd amiben a játékosok helyszínrőlhelyszínre jutva újabb ás újabb élmények részesei lesznek a teljes flow élmény érdekében. A pálya nem várt helyszíneket és témákat tartogat a játékosoknak, ha sikerül eljutniuk odáig. Ennel érdekében a szabadulási idő az átlagosnál hosszabb lesz. 

Felkeltettük az érdekődésedet? Gyertek el szabadulós játékunkba!


kijutós játékok budapest


Gyakran előfordul, hogy a profik úgy érkeznek hozzánk, hogy biztosan kijutnak de ez sokszor nem igazolódik be. Mostani pályánk igancsak izzasztóra sikerült abból a szempontból, hogy nincs idő a pihenésre, lazításra, végig kell dolgozni a teljes játékidőt ha valaki ki szeretne jutni és az előzetes tapasztalatok itt nem mindig jelentenek előnyt!  
Az oka ennek az lehet, hogy arra számítanak nálunk is azonos a tematika mint máshol. Más szabadulós játékokban rendre felfedezhetőek típusjegyek, bár nálunk a haladás lineáris, úgy gondoljuk elég egyedi.  A profik már megszoktak bizonyos típusfeladatokat, igyekeztünk viszont, hogy nálunk ezeket ne ugyan abban a formában kelljen teljesíteni.
Kérdéseket vethet fel, hogy bizonyos játékhelyszíneken megjelölnek tárgyakat, melyekhez nem szabad nyúlni. Nálunk ilyen megoldás nincsen, minden tárgy rendelkezésre áll, még ha nem is hasznos. Nálunk a helység szándékosan szabadulós szobának épült, emiatt a villanyszerelési és egyéb munkálatoknál figyelembe vettük a teljes biztonságot. 

Várunk szvesen minden észrevételt és kritikát és bízunk benne, hogy elégedettek lesztek szabadulós játékunkka! 

Live Escape Fan Velvet HVG Szabaduló játék Kijutós játékok Room Escape Szabadulós netes játékok Kalandjatek.lap.hu
Youtube Közelben Foursquare Wikipedia Theguardian Imádják a budapesti kiszabadulós játékokat a külföldiek Index - magyarok terjesztik a szabadulós játékot a világban