A Locked.hu - Ahonnan dicsőség menekülni.
A szabadulós játékok közönségszavazásán első helyen szereplő Locked.hu népszerűsége napról napra nő. Az egyre ismertebb kiszabadulós játékban a csapatok izgalmas kerettörténetek szereplőivé válhatnak. Ha csak egy órára is, de olyan izgalmas kalandjátékok főhősei lehetnek mint egy eltűnt személy felkutatásának rejtélyes története, vagy egy sorozatgyilkos áldozatának megmentése. A két elérhető pálya méretében és stílusában is különbözik.
Az egyes pálya kisebb, a berendezés egy lekuppant lakást mintáz ahova a csapatok visszatérnek nyomok után kutatni, ami a keresett idős személy utolsó ismert tartózkodási helye. A pálya ideális max 5 fős csapatok számára kezdőknek is kiváló bemelegítő, családoknak, kisebb gyerekekkel is kimondottan ajánljuk, de rutinosabb szabaduló művészeket is sikerült már itt megizzasztani. A pálya rekord fél óra kürül van. A csapatok monitoron kaphatnak segítséget szöveges üzenetek formájában a játékmestertől és a fennmaradó időt is itt követhetik nyomon. ki
A kettes pálya teljesen eltérő, nagyobb méretű, tübb helyiséges, nagyobb hi-tech felszereltségű. A szabadulós játék pályán a stílusok váltakoznak, a játék egy sikátorban kezdődik, ahol az első áldozatot megtalálta a rendőrség. A játékosoknak itt kell felkészülnie, összeszedie gondolatait és belevágni a történetbe miszerint meg kell menteni a gyilkos következő áldozatát. A gyilkos nyomait követve kisvártatva egy erdőbe jutunk ahol már kezd összeállni a kép, célunk az, hogy mielőbb a nyomára bukkanhassunk. Halad hát a történet, egyre több feladat megoldásával egyre inkább elpőre látunk. A pálya nehézségi fokát tekintve a nehezebb kiszabadulós játékok közé sorolható. Az itt rendelkezésre álló 60 percben érdemes sietni, ha győzedelmeskedni szeretnénk. Fontos megjegyezni, hogy a sztori nem horror történet és a játék egy kalandjáték melynek izgalmas a vonalvezetése, de szabadulós játék és nem kísértetház, így rémisztgetésre vagy gyomorforgató jelenetekre a gyengébb idegzetűeknek sem kell számítania. 


kiszabadulós játékok
Köszöntünk oldalunkon! Jó helyen jársz, ha egy jó kiszabadulós játékhelyszínt keresel, vagy egy jó kiszabadulós játékot szeretnél játszani. A kijutós játék kialakításakor a szempont az volt, hogy minél teljesebb élményt nyújthassunk a kiszabadulni vágyó játékosoknak. Egy bezártság élményt teremtettünk, melyhez nem tartozik különösebb story vagy történet. Itt az idő ellen kűzdötök, fel  kell találnotok magatokat. A szabadulós játékok illetve szabadulós játékhelyszín választásakor vegyétek figyelembe, hogy mire vágytok, ha félelmetes vagy horroros kiszabaduló játékot kerestek, akkor válasszátok az ilyen típusúakat. Nálunk is változatos, sejtelmes a hangulat, de kimondottan ijesztegetésre nem  kell számítanotok! 

Foglaljatok időpontot nálunk, ha ki szeretnétek kapcsolódni, ha unalmasak a hétköznapjaitok, ha hétvégére egy jó programot kerestek, ha meg szeretnétek lepni a játékkal valakit, ha egy jó fejtörőre vágytok, ha a hűsölnétek egy jót nyáron. Ez a szabadulós játék és az itt átélt élmények a későbbiek során is jó beszédtéma lesz majd.
Igyekszünk alkalmazkodni az egyedi kérésekhez is, leánybúcsúk szervezésére és csapatépítésekre is felkérnek minket.