Bemutatkozás:

A Locked Room Budapest (alapítva locked.hu néven) a világ első szabadulós játékai közé tartozik, 2012 óta áll a szabadulni vágyók rendelkezésére. Játékaink tervezésében felhagytunk az első generációs szabadulósjátékokkal, élő kalandot ajánlunk, célunk, hogy egyedülálló élményben legyen részetek. Folyamatosan lecseréljük a régebbi játékainkat, így folyamatosan új, átlagon felüli játékokat tudunk bemutatni, valamint régebbi vendégeinknek új kihívást biztosítani. Eddig csak mi nyertük meg Ország Szabadulós Játéka címet. Játékaink külföldön is nagy sikernek örvendenek.

A játék:

A Locked Room Budapest szabadulós játékpályái teljesen egyedi tervezésű és kialakítású, a más Budapesti játékoktól eltérően kiemelkedően magas technikai színvonalú és lenyűgöző látványvilággal rendelkező helyiségek, ahol változatos feladatok, rejtélyek és fejtörők megoldásával a játékosok végül szoros csapatmunkával megtalálhatják a végső megoldást mely a nem csak a kijutást, hanem a küldetés megoldását is jeleti.

A pályák stílusukban, szobaméretükben és feladatiban eltérőek. Szabadulós játékaink változatos kihívásokat ígérnek melyekben a játékosok izgalmas, dinamikus kerettörténetek részeseivé válnak.

A játék ára:

Műtő: 14.000 Ft / 2-6 fő

Motel: 14.000 Ft / 2-6 fő

Titkos Labor: 14.000 Ft / 2-6 fő

Sorozatgyilkos 2: 14.000 Ft / 2-5 fő 

Sorozatgyilkos 3: 14.000 Ft / 2-5 fő 

Kutatóbázis: 14.000 Ft / 2-5 fő 

Bankrablás: 14.000 Ft / 2-5 fő

(Minden további személy + 2000 Ft, azonban 7 fő feletti csapatoknak már 2 vagy több pályát kell foglalnia)

Foglalás:

A foglalás elsősorban az online foglalási felületen keresztül történik, itt lehet kiválasztani a szabad játékidőpontok közül a megfelelőt. A foglaláskor nevet, érvényes e-mailcímet és telefonszámot kell megadni. Az adatok megadása után tovább kattintva ellenőrizhetjük az adatok helyességét. Sikeres foglalás után automatikus e-mailes visszaigazolást küldünk. Lehetőség van a rendes nyitvatartáson túli időpontora is időpontot foglalni egyeztetés alapján, azonban ezen opció csak teljes ár fizetése mellett érhető el.

Figyelem! Foglaláskor figyelj, hogy melyik helyszínünkre kell majd érkezned, ugyanis két címen találhatóak a játékaink!

Fizetési módok:

- Készpénzzel a helyszínen (2.000 Ft Online, vagy helyszínen fizetett Előleggel)

- Online foglaláskor előlegfizetés bankkártyával a PayPal rendszerén keresztül

- Online foglaláskor már meglévő PayPal számlával

Online foglaláskor az OTP Simple Pay rendszerén keresztül

- Előre átutalással a 17000019-14360091-00000000 -bankszámlára (Cégek esetén)

- Kupon kód megadásával

-Figyelem! A helyszínen csak készpénzes fizetést tudunk elfogadni! 

Számlázás:

Minden játékról a helyszínen állítunk ki nyugtát illetőleg ÁFÁS számlát. Az ÁFÁS számla igényt kérjük a foglaláskor előre jelezni a megfelelő mező bepipálásával. A PayPal fizetések számláját is a helyszínen állítjuk ki. Amennyiben a paypal fizetés több nappal eltér a játék időpontjától abban az esetben a számla erről előbb is átvehető a helyszínen vagy kérésre kipostázzuk. Az ajándékutalványok számlázása is hasonlóan történik.

Online Bankkártyás fizetés és a PayPal:

A foglalások megerősítéséhez 2000 Ft-os előleget kérünk, amivel meg tudja erősíteni a csapat az időpont foglalását és a szolgáltató pedig fenntartja a pályafoglalást. A foglalás véglegesítésekor átirányítunk az Online Fizetési oldalára ahol lehetőség van Bankkártyával kifizetni a 2000 Ft-os előleget. Ehhez válasszuk a Pay with my credit or debit card opciót. A megadott kártyaadatok biztonságos csatornán keresztül jutnak el a PayPal rendszerébe, azt sem a szolgáltató, sem más illetéktelenek nem láthatják, ezen felül pedig semmilyen plusz költséget nem jelentenek a vásárló irányából. Nem szükséges PayPal regisztráció, azonban ha már van valakinek akkor választhatja a felső opciót is a Pay with my PayPal account- lehetőséget. A fennmaradó rész a játék árából a helyszínen fizetendő. A teljes összeg online kifizetése is választható a PayPalon fizetem most lehetőséget kiválasztva.

Nem sikerült a foglalásom, mit tehetek?:

Annak, hogy nem sikerült a foglalás több oka is lehet. Fontos, hogy a foglalásokhoz 2000 Ft előleget kérünk mely a foglalás pillanatában előre fizetendő. Amennyiben nem sikerült a kártyás fizetés kérjük olvasd el a fenti erre vonatkozó információs részt. Ha valamilyen okból így sem sikerül vagy esetleg nincsen olyan személy a csapatban akinek lenne bankkártyája akkor kérjük gyertek be személyesen befizetni az előleget előzetes időpont egyeztetés után. (0630/458-29-05)

Utalványok, Kuponok:

Ajándékutalványok vásárlására a helyszínen vagy elektronikusan is van lehetőség. Az ajándékutalványokkal vagy kuponokkal történő foglaláskor a kuponkód mezőbe kell beírni a kódot. Ha a kód helyes akkor zöldre vált a cella és érvényesíthető vele a foglalás. Ha a kód nem érvényes vagy már lejárt akkor a rendszer automatikusan átvált a készpénzes fizetési módra és tovább irányít a PayPal fizetési felületre. Ha a vásárolt kupon kódhoz titkos kódot is bocsájt ki a szolgáltató akkor csak a titkos kód birtokában (a helyszínen megadva) lehet részt venni a játékben. Kuponok/kedvezmények semmilyen esetben nem kombinálhatók, a játékra maximum egy kupon/kedvezmény vehető igénybe! Ha a játékos kuponnal rendelkezik semmiképpen se fizessen online előleget, ugyanis foglalót nem térítünk vissza akkor sem ha tévedésből utalták át.

Érkezés:

Kérünk minden csapatot, hogy a megadott időpontra pontosan érkezzen! 10 percnél hosszabb késés esetén az óra elindul a játékban, így ennyivel kevesebb idő áll majd rendelkezésre. Fél órás késés után nem áll módunkban a csapatot fogadni. A Székely Mihály utcanál a bejárat az utcáról nyílik, tábla jelzi. A Király utcánál a 10-es kapucsengővel jelezzétek, hogy megérkeztetet. Ha az első csengetésre egy percen belül nincs válasz, próbáljátok újra, lehet a játékmester épp egy csapatnak segít.

Lemondás:

Lemondást a játékidőpont előtt legkésőbb 48 órán belül tudunk elfogadni. Meg nem jelenés esetén vagy időpont módosítás esetén a foglaló nem jár vissza, azt a szolgáltatótól semmilyen körülmények között nem lehet visszakövetelni. A kifizetett belépők egy alkalomra jogosítanak. A jegy ára  nem visszatéríthető.

A szolgáltató karbantartás vagy pálya átépítés miatt a foglalt időpontokat előzetes tájékoztatás után visszamondhatja illetve javaslatot tehet a lefoglalt időpontok cseréjére.

Részvételi feltételek:

A Locked Room Budapest interaktív logikai játék szolgáltatását minden játékos a saját felelősségére vesz igénybe és foglaláskor elfogadja a foglalási feltételeket (Online foglalás megindításánál olvasható). A pályákon 2-6 fős csapatok játszhatnak. A Sorozatgyilkos 2 pályán a javasolt életkor legalább 16 év. Ha a megadott időre a csapatoknak nem sikerül kiszabadulnia, a játék véget ér. A játékban csak előzetes online időpontfoglalás után érvényes foglalási azonosítóval lehet részt venni. A kód bemutatását a helyszínen kérhetjük. A fizetés a visszaigazoló e-mailben szereplő adatok szerint történik. Ha kuponja van a játékosnak, de készpénzesként kerül lefoglalásra akkor a kedvezmény az adott játékra nem vehető igénybe.

A játék nyelve:

A feladatok túlnyomó többségéhez nem szükséges egyáltalán semmilyen nyelvismeret. A külföldiek számára minden pálya angolul is elérhető. A segítségnyújtás igény szerint azon a nyelven történik ahogy a csapat kívánja. A játékmester külföldi résztvevők esetén angol nyelven is megtartja az eligazítást.

Értékmegőrző és toalett:

A játékok alatt a csapatok zárható szekrényekben helyezhetik el értékeiket melyeket végig teljes biztonságban tudhatnak. Amennyiben igényt tartanak rá toalett is rendelkezésre áll.

Javasolt viselet:

A játéktereken kb 18-20 fokos hőmérséklet van. Az ideális a réteges öltözködés, pulóvert hozni melegebb napokon is javasolt. Minden pályánkon bármilyen lábbeli és ruhatípus megfelelő, nálunk biztosan nem lesztek piszkosak. A Sorozatgyilkos pályákon javasolt a lapos talpú cipő.

Tilos:

Alkohol vagy drog hatása alatt állók nem vehetnek részt a játékban a pálya és a saját biztonságuk érdekében. A szabadulós játék területére mások testi épségét veszélyeztető tárgyakat, szúró, vágó vagy lőfegyvereket és egyéb veszélyes tárgyakat bevinni tilos! A Locked Room szabadulós játékterületén és a fogadótéren tilos a dohányzás, a kép, mozgókép és hangrögzítés.

Védjegy:

A locked.hu, lockedroom.hu, lockedroombudapest.hu domainnév, valamint Locked és Locked Room név valamint a Locked Room ábrás márkanév szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása a hivatkozás kivételével kizárólag a Locked Services Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

Az Locked Room összes játéka saját szellemi tulajdon. A szellemi tulajdon megsértése bűncselekmény!
A játékok tartalmát nyilvánosságra hozni, harmadik félnek kiadni tilos. Ennek megszegése bűnvádi eljárást von maga után. Szellemi Tulajdon Nemzeti hivatala Védjegy Lajstromszám: 219 908